• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
4

تخصیص ۱۲ میلیارد ریال اعتبار برای پیشگیری از اعتیاد در چهارمحال و بختیاری

  • کد خبر : 32429
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۷

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری از تخصیص ۱۲ میلیارد ریال اعتبار به منظور توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری در نقاط آلوده استان خبر داد. به گزارش ایسنا، سید قدیر مرتضوی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: به ‌واسطه تحرک مناسبی که در شهرستان‌ها در زمینه […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری از تخصیص ۱۲ میلیارد ریال اعتبار به منظور توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری در نقاط آلوده استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید قدیر مرتضوی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: به ‌واسطه تحرک مناسبی که در شهرستان‌ها در زمینه مقابله با مواد مخدر انجام شده، استان به رتبه هفتم کشور در ارزیابی شش ماهه نخست سال جاری دست یافته است.

وی از تخصیص ۱۲ میلیارد ریال اعتبار به منظور توسعه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری در نقاط آلوده استان خبر داد و تصریح کرد: تاکنون ۵۰ درصد از این مبلغ ابلاغ شده است.

مرتضوی با اشاره به برگزاری هفته مبارزه با مواد مخدر در مدارس استان، گفت: برنامه‌های این هفته با همکاری آموزش و پرورش از شنبه آینده آغاز می شود.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: کمیته اشتغال شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به زودی و پس از بررسی‌های لازم، تشکیل خواهد شد.

وی افزود: مقابله با خرده‌فروشان مواد مخدر یکی از مهم‌ترین مطالبات مردمی است که باید مورد توجه واقع شود.

مرتضوی با بیان اینکه میل به ترک اعتیاد در معتادان استان زیاد است، اظهار کرد: در زمینه ترک اعتیاد، تمرکز استان بر ماندگاری ترک است.

در ادامه این نشست، دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد، گفت: در ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، شهرداری مکلف به جلوگیری از ادامه حیات ساختمان‌های نیمه‌ساز در حال تخریبی هستند که می‌توانند به پاتوق معتادان تبدیل شوند.

احمدرضا بهرامی با اشاره به اینکه کمپ ماده ۴۲ در استان وجود ندارد، خاطرنشان کرد: کمپ‌های تیپ B و ماده ۱۶ نتایج مثبتی در استان داشته‌ و با حذف آن معضلی در استان در زمینه سکونت معتادان در حال ترک به‌وجود آمده است.

وی تصریح کرد: احداث مجدد کمپ بانوان باید به‌گونه‌ای باشد که منجر به تعطیلی نشود و مدیر مطلع و آگاهی برای آن در نظر گرفته شود.

در ادامه این نشست رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: حداقل ۲۰۰ ابلاغ ماهانه توسط دادگستری توسط کاغذ انجام می‌شود که طرح ابلاغ الکترونیکی به جای آن در دستور کار است.

عبدالله موسوی گفت: ابلاغ الکترونیکی ادارت از دیگر برنامه‌های در دست اجرا است.

رتبه هفتم چهارمحال و بختیاری در زمینه مقابله با مواد مخدر

استاندار چهارمحال و بختیاری کسب رتبه هفتم استان در سطح کشور در زمینه مقابله با مواد مخدر در شش ماهه نخست سال جاری را نشانه عزم جدی در مقابله با این بلای خانمان‌سوز دانست.

قاسم سلیمانی دشتکی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد و صدا و سیما ظرفیت مناسبی در زمینه فرهنگ‌سازی پیشگیری از اعتیاد دارند، اظهار کرد: مشارکت مردمی در مقابله با مواد مخدر، یک اصل است.

وی با اشاره به کسب رتبه هفتم استان در سطح کشور در زمینه مقابله با مواد مخدر در ارزیابی شش ماهه نخست سال جاری، تصریح کرد: جهشی که در رتبه استان در این ارزیابی نسبت به مدت مشابه سال گذشته وجود دارد، نشانه عزم جدی استان در مقابله با مواد مخدر است.

سلیمانی دشتکی ضمن تاکید بر لزوم جلوگیری از تبدیل‌شدن ساختمان‌های نیمه‌ساز شهرهای بزرگ به پاتوق معتادان، گفت: پیشگیری از توزیع غیرقانونی متادون در مراکز ترک اعتیاد خصوصی باید جدی گرفته شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: مراکز ماده ۱۵ استان از کمبود پزشک رنج می‌برند و این موضوع باید بررسی شود.

وی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از طرح‌های پژوهشی در زمینه پیشگیری از مواد مخدر، افزود: اقدامات پیشگیرانه باید در مدارس، دانشگاه‌ها و کارخانه‌ها جدی گرفته شود.

سلیمانی دشتکی با اشاره به اینکه پژوهشی در زمینه شیوع‌شناسی مصرف مواد مخدر در جامعه دانشجویی و دانش‌آموزی باید انجام شود، اظهار کرد: به‌منظور فرهنگ‌سازی صحیح در زمینه پیشگیری از مواد مخدر از هیچ کمکی دریغ نخواهد شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: اردوگاه‌هایی در سازمان‌هایی مانند آموزش ‌و پرورش در برخی از شهرها وجود دارد که بلااستفاده مانده‌اند و می‌توانند توسط شورای مبارزه با مواد مخدر استان به‌عنوان اردوگاه ترک اعتیاد استفاده شوند.

وی در پایان گفت: طبق قانون بررسی مراکز کاهش اعتیاد توسط شهرداری و سازمان‌های مردم‌نهاد انجام خواهد شد و مدیریت مراکز ماده ۱۶ در اختیار بهزیستی قرار خواهد گرفت.

منبع: ایسنا ۹۵٫۰۸٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32429

برچسب ها