مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ترویج نهضت پیشگیری از آسیب های اجتماعی با طراحی برنامههای خلاقانه، دقیق و هوشمندانه برای نسل نوخواه و جستجو گر امروز یک ضرورت است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان ؛ علیرضا نخعی به مناسبت هفته پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد گفت: ادراک و رشد نوجوانان امروز از سطح خود فراتر رفته و درک اجتماعی آنان بیشتر از سن شان شده است، بنابراین نسبت به مسایل اطرافشان قدرت ریسک بیشتری داشته و جسارت آنان در به کار گیری چیزهای جدید بالاتر رفته است.
وی افزود: آسیبهای اجتماعی در اکثر جوامع وجود دارد اما آنچه جوامع را در این مورد از هم متفاوت می سازد، نوع نگرش به علل به وجودآورندهی آسیبها و راهکارهای اصلاح و نحوه کنترل ومدیریت آنهاست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یکی از رسالتهای اصلی آموزش و پرورش را پیشگیری از آسیب ها، جهل و جمود افکار و هرآنچه که با انسانیت انسان ناسازگار است، دانست و با اشاره به اجرای طرح های پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در استان گفت: در سال تحصیلی پیش رو تعداد ۲۸۶ مدرسه متوسطه دوم در طرح مدارس عاری از خطر و ۳۷۸ مدرسه در دوره متوسطه اول در طرح مهارتهای مقابله ای و۱۵۰مدرسه در طرح مدارس مراقب و۳۰۷ مدرسه در طرح مراقبت از خود، تحت پوشش برنامه های پیشگیرانه قرار دارند.
وی خاطر نشان کرد : ۴۲۹ جلسه آموزش ویژه توانمندسازی والدین و ۱۷۶ جلسه آموزش ویژه کارکنان مدارس در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، برنامه ریزی شده است و با بهره گیری از مدرسان توانمند ومجرب ، در حال اجراست.
نخعی از طرح همکاری خانه و مدرسه fast بعنوان یک طرح اثرگذار ومثبت در جهت بهبود روابط بین افراد خانواده وکودکان یاد کرد واجرای چنین طرح هایی را در جهت توانمند سازی روانی –اجتماعی کودکان در بلند مدت حایز اهمیت دانست.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۵٫۰۸٫۲۷