• امروز : شنبه - ۳۰ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - محرم - 1448
  • برابر با : Saturday - 20 June - 2026
کل پست ها: 77885اخبار امروز : 0
7

سردار فضلی تاکید کرد: ضرورت مجاهدت مردم در امر مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 32231
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه اگر مردم در امر مبارزه با مواد مخدر به میدان بیایند این خودش دفاع مقدس دیگری است، گفت: باید در این امر مهم هم مجاهدت کرد. به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سردار علی فضلی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان […]

جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه اگر مردم در امر مبارزه با مواد مخدر به میدان بیایند این خودش دفاع مقدس دیگری است، گفت: باید در این امر مهم هم مجاهدت کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سردار علی فضلی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در شهرستان فلاورجان اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با همه تهدیداتی که تا به امروز پشت سر گذاشته در مقابل دشمنان قسم خورده اسلام ناب آب دیده شده است.

وی افزود: این رسالتی که بر دوش ما در مقابل دشمنان اسلام قرار گرفته است تا در امر مقدس مبارزه با مواد مخدر گام برداریم امری است از فرامین رهبر انقلاب که بر عهده ما قرار گرفته است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: مگر مولای ما نفرموده‌اند مردم عائله ما هستند، مگر جوانان کشور جگر گوشه امت نیستند که بیش از ۲ دهه است مولای ما فرموده‌اند هجمه فرهنگی علیه مردم به راه افتاده است.

فضلی تصریح کرد: از دوران دفاع مقدس بستر این حوادث و هجمه فرهنگی آغاز شد و البته غفلت‌هایی در این زمینه صورت گرفته است.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین کشور تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب مجدد تاکید کردند شبیخون فرهنگی علیه مردم به راه افتاده و بعد هم تأکید کردند براندازی فرهنگی علیه مردم در حال اتفاق افتادن است.

وی عنوان کرد: حضرت آقا مجدد فرمودند ناتوی فرهنگی به راه افتاده و در فتنه ۸۸ که نظیر آن را در صدر اسلام سراغ داشتیم فرمودند جنگ نرم علیه ملت آغاز شده است و لذا همه ما محافظ منافع ملت ایران هستیم و باید با یاری خداوند و با استعانت از روح شهدای عزیزمان در زمینه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی به ویژه مبارزه با مواد مخدر تلاش کنیم.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز شرایطی است که جنگ نرم به ما تحمیل‌ شده و یکی از ویژگی‌های آن هجمه‌هایی است که در اجتماعات است و در این مسیر دشمن نیاز به جنگ نظامی ندارد بلکه با ابزار جنگ نرم فرزندان کشور را از ما جدا می‌کند.

فضلی اضافه کرد: اگر جوانان که سرمایه‌های کشور هستند آسیب ببینند قطعاً در دفاع از کشور آسیب می‌بینیم.

وی افزود: اگر امروز نظام اسلامی در مدیریت عالی سیاسی به الگویی تبدیل شده؛ اگر امروز مقاومت اسلامی در کشورهای اسلامی جاری است به واسطه همین الگوی انقلابی است و همن روحیه باعث شد تا همه ما از همه اقوام در دفاع مقدس دور هم جمع شویم و به این واسطه دفاع مقدس اداره شد.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: نکته مهم این است که نباید از ظرفیت بی‌نظیر مردم غافل شویم و اگر مردم در دوران دفاع مقدس و تأکید امام نبود جنگ اداره نمی‌شد.

فضلی تأکید کرد: استان اصفهان ظرفیت‌های پنهان و آشکار مختلفی دارد که می‌تواند در اجرای طرح کرامت از آن بهره برد، از سوی دیگر با اجرای طرح کرامت در شهرهای مختلف موافقت نشد و قرار شد تا در ۲ شهر از استان‌های اصفهان و همدان یعنی در فلاورجان و ملایر اجرایی شود.

وی بیان کرد: شهرهایی انتخاب شدند که دغدغه بیشتری در حوزه مبارزه با مواد مخدر دارند و مسئولان آن همت و انگیزه کافی برای اجرای آن را دارند؛ بنابراین باید صادقانه قلب‌های خود را به یکدیگر نزدیک کنیم و برای اجرای این طرح تلاش کنیم.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: اگر مردم به میدان آمدند این خودش دفاع مقدس دیگری است؛ چطور شما به جبهه کردستان افتخار می کنید و در مجاهدت‌ها برجسته هستید، باید در این امر مهم هم مجاهدت کرد.

فضلی تأکید کرد: اگر میلیاردها پول برای اجرای این طرح وجود داشته باشد اما عزم و اراده‌ای نباشد موفق نخواهیم بود و قدمی برداشته نخواهد شد، بنابراین از همه امکانات با همت و اراده جمعی برای اجرای این طرح در شهرستان فلاورجان استفاده می‌شود.

وی افزود: اراده جمعی در نظام وجود دارد و ظرفیت‌های فراوانی است و باید از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم و همه امکانات سپاه و بسیج هم در اختیار قرار خواهند گرفت تا به فضل الهی و با یکدلی و همراهی همه مسئولان این طرح پیش برود.

فضلی اضافه کرد: سپاه استان و سپاه ناحیه اولویت‌های خود را در شهرستان فلاورجان در کمک به اجرای طرح کرامت اختصاص می‌یابد و تلاش می‌کنیم که در بخش‌های مختلف به صورت یکپارچه کار شود.

وی بیان کرد: نظارت‌های خوبی برای این طرح پیش‌بینی‌شده و با همکاری مجموعه دبیرخانه این کار پیش می‌رود.

جانشین سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: امیدوار هستیم این کار به یک مقصدی برسد چراکه طرح کرامت می‌خواهد به تمام بخش‌ها در امر مبارزه با مواد مخدر کمک کند.

فضلی تأکید کرد: رسانه‌های محلی، استانی و ملی باید در این زمینه یار و کمک‌کار باشند و باید تدوین قوانین لازم و همراهی قوه قضائیه و استفاده از نقش بانوان در اجرای این طرح به کمک بیاید و نیز از ظرفیت مجموعه مسئولان، ائمه جمعه و جماعات و معتمدین نباید غافل شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در ۳۲۰ محله و ۱۶۸ شهرستان توسط سازمان بسیج با هماهنگی با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در حال اجراست، اظهار کرد: مصمم هستیم تا دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در این باره را پیگیری و برطرف کنیم.

منبع: فارس ۹۵٫۰۸٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32231

برچسب ها