استاندار مازندران گفت: پيشگيري از پديده شوم اعتياد در كاهش آسيبهاي اجتماعي ديگر نقش بسيار موثري دارد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ ربيع فلاح جلودار در جلسه شورا با تاكيد بر اين كه معتادان پس از طي دوران درمان نبايد رها شوند، افزود: ميبايست مراكزي در برخي مناطق استان جهت تداوم درمان رواني معتادان، تثبيت ترك و انجام كارهاي فرهنگي راه اندازي شود.
وي با تاكيد بر اينكه مبارزه با مواد مخدر نيازمند عزم همگاني است، گفت: پيشگيري از اين پديده شوم در كاهش آسيبهاي اجتماعي نقش بسيار موثري دارد.
عليرضا يونسي رستمي، معاون سياسي، امنيتي استاندار نيز با بيان اينكه تاكنون اقدامات مطلوبي در استان نظير بازسازي و بهسازي مناطق آلوده و مراقبت از اين مناطق، كاهش جرائم، ساماندهي معتادين و مراكز ترك اعتياد و تهيه و تكميل بانك اطلاعاتي معتادين و … با بهره گيري از همه ظرفيت ها صورت گرفته است، تصريح كرد: ضعف هايي هنوز وجود دارد كه بايد مسئولين كميته هاي اين شورا، آسيب شناسي دقيقي از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته انجام دهند.
وي اجراي طرح كار بست ملي تحقيق شيوع شناسي اعتياد در جامعه كار و توليد موسوم به طرح كاج را اقدامي موثر خواند و يادآور شد: كليات اين طرح مورد تصويب است و جزييات پس از بررسي در كميته فرهنگي استاني و اتاق فكر شورا به مرحله اجرا در ميآيد.
معاون استاندار با اشاره به كمكهاي مالي ستاد مبارزه با مواد مخدر به اين شورا در دولت تدبير و اميد و اقدامات موثر صورت گرفته در بخش هاي مختلف مقابله اي، فرهنگي و پيشگيري در مازندران ياد آور شد: در خصوص نگهداري بيماران ايدزي و عفوني نيز بايد برنامهاي دقيق طراحي، تصميم سازي و اجرايي شود.
در آغاز اين جلسه نيز علي اصغر ميرزايي، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و روساي كميته هاي مختلف شورا به بيان اقدامات و برنامه هاي در دست اقدام پرداختند و فرماندار آمل گزارشي از اقدامات صورت گرفته در بازسازي و بهسازي محلات آلوده اين شهرستان ارايه كرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۸٫۱۲