• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
9

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان: رسانه‌ها با ‏ايجاد حساسيت در مردم نقش موثري در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي دارند

  • کد خبر : 32080
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: رسانه‌ها با ‏ايجاد حساسيت در مردم نقش موثري در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي به ويژه اعتياد دارند.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در نشست خبري با اصحاب رسانه ‏ با اشاره به توليد برنامه هاي صداو سيماي استان […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: رسانه‌ها با ‏ايجاد حساسيت در مردم نقش موثري در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي به ويژه اعتياد دارند.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در نشست خبري با اصحاب رسانه ‏ با اشاره به توليد برنامه هاي صداو سيماي استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر ‏گفت: چاپ کتاب و حمایت از فیلم‌های تولیدی در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد مي‌تواند در اجتماعي شدن امر مبارزه راهگشا باشد.


وي با بيان اينكه ترجمه كتاب‌هاي کردی فرزندپروری و مهارت‌های زندگی در مرحله چاپ قرار ‏دارد و دو کتاب دیگر در دست اقدام است، گفت: تمامي این کتاب‌ها خارج از اعتبارات شورا و با هزینه خيرين ‏انجام می‌‌شوند.


دبير شورا با اشاره به طرح كاج در محيط‌هاي كار و توليد گفت: پیشگیری از اعتیاد در محیط کار از ضروريات است ‏‏ بنابراين طرح کاج در كارگاه‌هاي بالاي ۵۰ نفر در حال اجرا است.


كريمي در ادامه اجتماعی ‌شدن امر مبارزه را یکی از اولویت‌های مهم این شورا دانست و اعلام كرد: ‏در این بخش رسانه‌ها می‌توانند اثرگذاری بیشتری داشته باشند چرا که در جامعه تعلق اجتماعی نسبت به ‏گذشته كم رنگ شده است و همه سرگرم مسائل اقتصادی و دیگر موارد زندگی هستند، رسانه ها مي‌توانند با ‏حساس كردن مردم نقش به سزايي در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي داشته باشد.


وی افزود: بودجه و اعتباري كه به استان در رابطه با پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اختصاص ‏داده مي‌شود، نسبت به هجمه‌هاي قاچاقچيان و عرضه‌كنندگان مواد مخدر، بسيار کم و ناچيز است و اين ‏موضوع مي تواند روند پيشگيري از اعتياد را كند كند.


‏دبير شورا از ساخت فيلم‌هاي با مضمون اعتياد با حمايت شورا خبر داد و گفت: در سالجاري تعدادي از ‏كارگردان‌هاي دلسوز اقدام به ساخت فیلم‌های خانگی نموده است که دو فیلم «هرس» و ‏‏«بازگشت» و دو فيلم كوتاه امروز و فرش سياه از اين دست است كه ضروري است دستگاه‌هاي زيربط و مرتبط ‏در حمايت این فیلم‌ها اقدام كنند.


كريمي اظهار داشت: ایجاد خانه‌های بین‌راهی برای حرفه‌آموزی و نگهداری معتادین پاک‌شده در کمپ‌ها و نیز ‏جلوگیری از بازگشت آنان به دام اعتیاد در دستور کار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان قرار ‏دارد .

 

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۵٫۰۸٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32080

برچسب ها