استاندار تهران با اشاره به اینکه ظرفیت نگه داری و درمان هشت هزار و۵۰۰ معتاد متجاهر در استان فراهم شده است گفت: از ابتدای اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر تاکنون ۶هزار نفر از سطح شهر جمع آوری شدند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حسین هاشمی عصر دوشنبه در پایان نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به محدودیت منابع برای اجرای این طرح افزود: هزینه نگه داری هر معتاد روزانه ۱۰۰هزار ریال است که در مجموع اعتبار زیادی را طلب می کند.
وی با بیان اینکه کل بودجه تخصیص داده شده از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر برای اجرای این طرح ۵۰ میلیارد ریال است تصریح کرد: ۵۰ میلیارد ریال دیگر نیز از سوی شهرداری و سایر نهادها برای جمع آوری معتادان متجاهر شهر تهران اختصاص داده شده است.
هاشمی یادآور شد: این مبالغ تنها ۵۰ درصد منابع مورد نیاز اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر را تامین می کند، اما تلاش می کنیم هر طور شده این برنامه ادامه یافته و به سرانجام برسد.
* تعیین ۱۰نقطه در استان تهران برای انتقال صنوف مزاحم
استاندار تهران با اشاره به اینکه در نشست امروز گزارش خوبی از اقدامات شرکت شهرک های صنعتی تهران و ساماندهی صنوف صنعتی ارائه شد اظهار کرد: ۱۰نقطه در سطح استان برای انتقال این صنوف مشخص شده و این کار از اولویت های اصلی ما است.
وی خاطر نشان کرد: برای ساماندهی و انتقال صنایع مزاحم نیز حدود ۱۲هزار هکتار زمین در شهرک های صنعتی استان تهران پیش بینی شده است.
* جذب یک میلیارد و ۳۵۰میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان تهران
هاشمی با اشاره به گزارش مرکز خدمات سرمایه گذاری استان تهران گفت: بر اساس آمار این مرکز از ابتدای سال تا کنون یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی مستقیم در استان تهران انجام شده که نشان دهنده تحرک مثبت در این بخش در فضای پسابرجام است.
به گفته وی سال گذشته حدود ۱۱۲ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان تهران انجام شد.
استاندار تهران تاکید کرد: باید روند سرمایه گذاری خارجی تسهیل شود و به دنبال رفع مشکلات این بخش باشیم.
* طرح آمایش استان تهران تا پایان سال تکمیل می شود
استاندار تهران با تاکید براینکه اجرای طرح آمایش استان از نخستین اقداماتی بود که در اولویت قرار داشت افزود: باید به طرح آمایش به صورت منطقه ای نگریسته شود و این طرح قزوین، البرز، تهران و حتی قم را شامل می شود.
وی خاطر نشان کرد: براساس گزارش ارائه شده در نشست امروز قرار شد سازمان برنامه و بودجه استان و شرکت مشاور اجرا کننده طرح تا پایان سال آن را تکمیل و ارائه کنند.
* تغییر کابینه از اختیارات رئیس دولت است
هاشمی با تاکید براینکه تغییر اعضای کابینه در تمامی دولت ها صورت گرفته و امری طبیعی است افزود: تشخیص اعمال تغییر با رئیس جمهوری است و ایشان به این باور رسیدند که در این سه حوزه باید این تغییرات انجام شود.
هاشمی تصریح کرد: به نظر من هر سه وزیر معرفی شده از لحاظ شخصیتی، علمی، تجربی، تخصصی و مدیریتی شایستگی لازم برای کسب ریاست این وزارتخانه ها را دارند.
وی ابراز امیدواری کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نگاه کارشناسی و مثبت به کارنامه این افراد با دادن رای اعتماد بالا، اجازه تکمیل مجدد کابینه را بدهند.