• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
6

آمادگي مراكز دولتي درمان اعتياد براي درمان رايگان به مددجويان

  • کد خبر : 32028
  • ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان از اعلام آمادگي مراكز دولتي درمان اعتياد براي درمان رايگان به مددجويان اين استان خبر داد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان، محمدهادي مرعشي در كارگاه آموزشي مهارت‌هاي زندگي كه با حضور كاركنان اداره تعاون كار و […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان از اعلام آمادگي مراكز دولتي درمان اعتياد براي درمان رايگان به مددجويان اين استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان، محمدهادي مرعشي در كارگاه آموزشي مهارت‌هاي زندگي كه با حضور كاركنان اداره تعاون كار و رفاه اجتماعي برگزار شد، گفت ‏: مواد مخدر موضوع مورد توجهي است كه کمیته های مختلفی برای پیشگیری از آسیب‌های ناشی از ‏آن ايجاد شده است و ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز در سال جاري اولويت را به مباحث پيشگيري اختصاص داده است.

وي با بيان اينكه ‏مصرف در بين بانوان و تغيير الگوي مصرف مواد مخدر به شدت در ‏حال افزايش است، بيان داشت: با توجه به شيوع شناسي انجام شده در واحد هاي كارگري وظيفه ماست كه به عنوان سفيران ‏پيشگيري از اعتياد موضوعات را با دغدغه پيگيري و بيماران را به سمت سلامت هدايت كنيم. مراكز مشاوره و ‏مراكز درماني دولتي نيز در سطح استان آمادگي دارند تا بصورت رايگان بيماران را پذيرش كنند. ‏


همچنين مهرداد جهانديده مديركل اداره تعاون كار و رفاه اجتماعي استان بيان داشت: توجه به كاهش آسيب‌هاي اجتماعي بعنوان اموري كه مي‌تواند آسيب و صدمه به جامعه وارد بكند و اخلال در نظم ‏و انضباط عمومي بوجود آورد از اهميت بالايي برخوردار است.


وي با بيان اينكه مداخله مقابله و پيشگيري جهت عدم بروز آسيب‌هاي ‏اين مقوله را جدي‌تر مي‌كند، بيان داشت: اعتياد، يكي از آسيب‌هايي كه همواره بعنوان منشأ و ركن اساسي در بروز آسيب‌هاي اجتماعي ‏شناخته شده است . اعتياد علاوه بر اينكه يك بيماري شناخته شده است ، نظم عمومي را هم دچار اخلال كرده و ما بايد در ‏جهت پيشگيري از اين موضوع اقدامات وسيعي را در سطح جامعه انجام بدهيم كه سر لوحه اين اقدامات مي بايست ‏همگرايي ، هم افزايي و تفكر جمعي براي مقابله با اين موضوع باشد .


جهانديده ادامه داد: امروزه راه حل هاي زيادي جهت مقابله با پديده ‏مواد مخدر بررسي و پيشنهاد شده است كه بهترين روش آن پيشگيري است كه بايد شناخت جامع نسبت به اين موضوع ‏پيدا كرده و براي پيشگيري مقوله اعتياد حركت كنيم بنابراين لازم است در وهله اول با خطرات آن آشنا بشويم و در مراحل ‏بعد برنامه‌ريزي و گروه‌هاي هدف مشخص شود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۵٫۰۸٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32028

برچسب ها