معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب ماده ۱۶ در مشهد مقدس بازديد و از نزديك با روند درمان و اشتغال در اين مركز آشنا شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، شهیندخت مولاوردی در جریان بازدید از مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب ماده ۱۶ (مرکز نگهداری زنان متجاهر معتاد و کارتن خواب) در مشهد اظهار کرد: دولت یازدهم با شعار آرامش در سیاست، آسایش در اقتصاد و امنیت در فرهنگ از طریق نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل سازنده و موثر با جهان شکل گرفت و بیشترین رای را زنان و جوانان به رئیس جمهوری دادند و رای آنان در آن شرایط رای به تغییر تعبیر شد.
وي گفت: چالش ها و مسائل پیش روی زنان و خانواده نیازمند اقدام فوری بر مبنای شناخت ظرفیت ها در سطوح مختلف، هم افزایی و فعالیت منسجم شبکه ای است.
معاون رييس جمهوري با بيان اينكه بر اساس ماده ۲۳۰ قانون برنامه پنجم توسعه مي بايست در ۱۴ محور، تفاهمنامه همکاری با دستگاههای اجرایی برای اقدامات قانونی منعقد می شد گفت: تاکنون ۲۰ تفاهم نامه، ۸۰ پروژه و ۴۵ موافقت نامه اجرایی با دستگاه های مختلف به امضا رسانده شده است.
مولاوردی افزود: برخی از این تفاهمنامه ها و طرح ها در مراحل پایانی است و در برخی موضوع ها که اخیرا احصا شده در حال انعقاد است، طی این مدت سعی کرده ایم جایگاه زنان و خانواده را به سطح اصلی خود برسانیم.
وی اظهار کرد: در مرحله بعد توجه به این مباحث، ایجاد حساسیت در جامعه و جلب مشارکت حداکثری برای پرداختن به این مسائل مد نظر است.
مولاوردي گفت: در برنامه ششم هدفگذاری بر کاهش ۲۵ درصدی آسیب های اجتماعی است که امروز تبدیل به دغدغه ملی کشور شده و در عالی ترین سطح توجهات را به خود جلب کرده است.
وي افزود: امروز همه دریافته اند که سرپوش گذاشتن بر آسیب ها دیگر جواب نمی دهد.
معاون رييس جمهور اظهار کرد: هم اکنون در تمام دستگاههای اجرایی ستاد مقابله با آسیب ها تشکیل شده و ۱۷ کارگروه راهاندازی شده است.
مولاوردي ابراز امیدواری کرد كه با این اقدامات و تلاش ها و رویکرد محوری در توجه به این آسیب ها که مبتنی بر پیشگیری و درمان است، آسیب های اجتماعی کاهش یابد.
وي ضمن تشكر از زحمات مسئولين شورا و مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان گفت: در سايه تلاش دلسوزانه در اين مركز، خدمات درماني به انسانهاي آسيب ديده اجتماعي ارائه مي شود كه بنده نيز در ارائه خدمات بهتر به آنها سهمي خواهم داشت.
گفتني است مرکز نگهداری زنان معتاد متجاهر در مشهد از سال ۱۳۹۱ بر اساس مصوبات شوراي امنيت كشور راهاندازی شده و تاکنون یک هزار و ۵۰۰ زن معتاد متجاهر را پذیرش و تحت درمان قرار داده و پس از بازیابی سلامت به جامعه بازگردانده است، هم اکنون نيز ۱۵۰ زن معتاد در این مرکز نگهداری ميشوند و در چرخه درمان هستند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۰۸٫۰۸