معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: حدود ۲۰۰ مرکز در سطح کشور در نیمه اول امسال توانسته اند مجوز لازم در زمینه درمان و کاهش آسیب های اجتماعی را دریافت کنند.
ˈبابک دین پرستˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: از عمده ترین اهداف دستورالعمل تاسیس مدیریت و نظارت بر مراکز مجاز درمان و کاهش آسیب اعتیاد سازمانهای مردم نهاد، ایجاد تسهیل در جلب حضور و مشارکت های مردم است.
وی رویکرد ایجابی در مواجهه با مراجعه داوطلبانه با ترک اعتیاد(بیمار انگاری به جای جرم انگاری)را از مهمترین اهداف دیگر این دستورالعمل ذکر کرد و اظهار داشت: قصد داریم از طریق سازمان های مردم نهاد فرصت کافی برای پاسخگویی به نیاز فراگیر خانواده ها در مورد درمان بیماران معتادشان فراهم کنیم .
دین پرست ادامه داد: اکنون دو کمیته تخصصی ستاد در حوزه توسعه مشارکت های مردمی ، درمان و حمایت های اجتماعی با استفاده از توان عملیاتی و اجرایی دستگاههای متولی در حال گسترش زمینه استفاده از ظرفیت های تاثیرگذار اجتماعی هستند.
این مقام مسوول در ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه تحکیم مبانی خانواده و گسترش عدالت اجتماعی در بستر پیشرفت و توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آینده روشنی را در مقابل تهاجم گسترش مواد مخدر دارد، اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی صحیح زمینه حضور و مشارکت های مردمی بر روند مصون سازی آحاد سالم جامعه با شتاب بیشتری صورت گیرد.