دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان گفت: اجرای نمایشهای خیابانی تاثیر بسزایی در پیشگیری از اعتیاد داشته و مخاطبان را با آسیبهای ناشی از آن آشنا میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، محمدهادی مرعشی پیش از ظهر امروز در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش این استان برگزار شد، اظهار کرد: نقش آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به ویژه مواد مخدر بسیار مهم است و برگزاری کارگاههای آموزشی برای قشر دانشآموز که به صورت مستمر در حال برگزاری است، نتیجه بهتری در زمینه پیشگیری به دنبال خواهد داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان افزود: سفر وزیر کشور به استان ما بسیار مهم بود و مصوبات خوبی را برای این منطقه به دنبال داشت.
این مسؤول ادامه داد: ما به دنبال کارهای بزرگ نیستیم بلکه انجام درست و دقیق کارهای کوچک که منتج به رهایی یک نفر از دام اعتیاد شود هم برای ما مهم است.
وی گفت: اجرای نمایشهای خیابانی تاثیربسزایی در پیشگیری از اعتیاد داشته و مخاطبان را با آسیبهای ناشی از آن آشنا میکند.
مرعشی بیان کرد: برگزاری نمایشگاههای ثابت و سیار در شهرستانهای مختلف با موضوع پیشگیری از اعتیاد از جمله برنامههایی است که امسال در سطح استان انجام شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان افزود: برگزاری مسابقات ورزشی، سخنرانی در محافل مختلف به ویژه نماز جمعه اهل سنت، برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی برای خانوادهها از دیگر اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سیستان و بلوچستان است.
این مسؤول ادامه داد: پیشگیری از اعتیاد یکی از اقدامات مهم آموزش و پرورش است که کارگاههای آموزشی مختلف در این زمینه در سطح مدارس برگزار شده است.
پانپراک دروازه ورود دانشآموزان به اعتیاد
معاون آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: سن اعتیاد پایین آمده و مواد مخدر از جمله پان پراک در طعمهای مختلف و شکلهای جذاب در دسترس قرار گرفته است که این هوشیاری بیشتر خانوادهها را میطلبد تا فرزندان خود را در این زمینه آگاه کنند.
این مسؤول ادامه داد: دروازه ورود به اعتیاد قبلا سیگار بود اما امروز پانپراک در اولویت قرار دارد تا قشر جوان ما را با آسیب مواجه کند.
وی گفت: اگر در بحث پیشگیری از اعتیاد به ویژه در مدارس به خوبی عمل شود قطعا در مقطع دانشگاه زیاد با این چالش مواجه نخواهیم بود و در هزینهکرد اعتبارات نیز صرفهجویی میشود.
کیخا بیان کرد: بیش از ۶۰۰ هزار دانشآموز در این استان داریم که صیانت از آنها در مقابل آسیبهای اجتماعی بسیار ضروری است.