استاندار سمنان گفت: توجه به امر ورزش می تواند ما را در کاهش بسیاری از مشکلات ومعضلات اجتماعی از قبیل اعتیاد که امروز جامعه با آن گریبانگیر است، کمک کند.
به گزارش ایرنا، محمدرضا خباز روز چهارشنبه در آیین تجلیل از رئیس و نایب رئیس هیات های ورزشی استان و قهرمانان ملی و بین المللی رشته های مختلف ورزشی در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان، افزود: ورزش کم هزینه ترین و مناسب ترین روش برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.
وی با تاکید بر این که اگر می خواهیم آمار اعتیاد در کشور و استان کاهش یابد باید ورزش را در مردم و جوانان نهادینه کنیم، اظهار داشت : ورزش روحیه جوانمردی و پهلوانی را در انسان به وجود می آورد و جوانی که به سمت ورزش سوق پیدا کند دیگر به طرف اعتیاد و دیگر معضلات اجتماعی نخواهد رفت.
وی ترویج ورزش را بهترین و کم هزینه ترین روش در مبارزه با این آسیب ها دانست و گفت: توسعه ورزش های همگانی و فراهم کردن زمینه برای ورزش خانواده ها و بویژه نسل جوان از مهم ترین و کم هزینه ترین روش ها در پیشگیری از آسیب های اجتماعی است که همه مدیران باید به اداره ورزش و جوانان دراین زمینه کمک کنند.
استاندار سمنان تصریح کرد: توجه به ورزش و تقویت آن علاوه بر سلامت جسم و روان، به افزایش نشاط اجتماعی و امید به زندگی افراد کمک می کند.
خباز ادامه داد : ورزش مهم ترین گام فرهنگی و تأثیرگزار در توسعه شادابی و نشاط و سلامت جسمی و روحی آحاد مختلف جامعه می باشد که می تواند به پشتوانه فواید روحی و فیزیولوژیکی از بروز آسیب های اجتماعی به خصوص معضل اعتیاد پیشگیری به عمل آورد.
وی اظهار امیدواری کرد با توسعه فرهنگ عمومی ورزش که نیازمند مشارکت و همکاری دستگاه ها و نهادهای اجرایی فرهنگی می باشد، با افزایش روحیه امید و تلاش و سرزندگی و تقویت باورهای دینی و مذهبی و آموزش های سبک زندگی سالم و بهره مندی از تأثیرات عمیق و کاربردی ورزش، شاهد ریشه کن شدن معضل اعتیاد در جامعه باشیم.
استاندار سمنان با اشاره به برگزاری دومین جلسه شورای ورزش همگانی استان سمنان گفت: در این جلسه مصوب شد که همه کارکنان دستگاه های اجرایی استان روزانه ۳۰ دقیقه از وقت خود را به ورزش صبحگاهی اختصاص دهند.
خباز در اختیار قرار دادن اماکن ورزشی ادارات به ورزشکاران تا صبح تا پایان ساعت اداری را دومین مصوبه این جلسه عنوان کرد و گفت: همه سالن های ورزشی ادارات باید از صبح تا قبل از پایان ساعت اداری در اختیار بانوان برای ورزش قرار گیرد.
وی از ایجاد خانه ورزش در روستاهای استان خبر داد و از آن به عنوان مصوبه سوم این جلسه یاد کرد و گفت: با توجه به مصوبه آموزش وپرورش، همه مدارس در ساعت های بعد از ظهر و در غیر ساعت اداری، باید در اختیار جوانان روستایی برای استفاده از فضای ورزشی قرار بگیرد و مسئولیت این کار بر عهده دهیاران روستاست.
استاندار سمنان با اشاره به وجود بیش از ۳۶۰ روستا در استان اضافه کرد: باید فضاهای دولتی غیرقابل استفاده با هماهنگی سازمان برنامه ریزی و بودجه استان، به فضاهای ورزشی برای استفاده روستاییان تبدیل شود.
در این نشست ۵۸ نفر از رئیس، نایب رئیس،قهرمانان ملی و بین المللی در رشته های مختلف ورزشی و ۲ خانواده شهید ورزشکار تجلیل شد.
بیست و ششم مهر ماه تا ۲ آبانماه هفته تربیت بدنی و ورزش نام گذاری شده است.
در استان سمنان ۲۸ هزار ورزشکار ساماندهی شده فعالیت دارند.