استاندار اصفهان اظهار داشت: مقابله با معتادان متجاهر کارتن خواب یکی از طرح هایی است که در دستور کار قرار گرفته و در این رابطه باید با هماهنگی فرمانداری و شهرداری اصفهان ظرفیت مركز ماده ۱۶ برای نگهداری این معتادان افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، دکتر رسول زرگرپور در هفتمین جلسه شورا در سال جاری اظهار داشت: جلسات شورای مواد مخدر استان هر ماه برگزار می شود و از این جهت نیز استان اصفهان مقام اول را در کشور دارد.
مدیر ارشد استان با بیان اینکه در ۶ ماهه ی سال جاری ۸۲ مصوبه در این شورا به تصویب رسیده است، تصریح کرد: ۷۸ مصوبه اجرایی شده است و ۴ مصوبه نیز در حال اجرا می باشد.
استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه براساس گزارش اعلام شده از ابتدای سال تاکنون ۲۱۶۴۵ کیلوگرم مواد مخدر کشف شده است، افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته است که می تواند به سیاست های ستاد مبارزه با مواد مخدر درتشدید مبارزه در مرزهای کشور اشاره کرد.
زرگرپور به اجرای طرح کرامت در شهرستان فلاورجان اشاره کرد و افزود: این طرح از سال گذشته مطرح شده است و یک رویکرد جدیدی را در راستای مبارزه با مواد مخدر مطرح می کند و آن مشارکت بیشتر بسیج در این رابطه است.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان با بیان اینکه دو شهرستان فلاورجان و ملایر در کشور برای اجرای پایلوت این طرح انتخاب شده اند، گفت: از ابتدای مهر ماه این رویکرد جدید با مشارکت فعالتر بسیج در ابعاد مختلف آغاز شده و در اصفهان نیز کلید اجرای این طرح در شهرستان فلاورجان زده شده است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ستاد مبارزه با مواد مخدر بر این است که معتادین متجاهر نه در روز و نه در شب ها بعنوان کارتن خواب را در اصفهان نداشته باشیم، گفت: اصفهان نسبت به دیگر شهرها وضعیت مناسب تری دارد و هدف ما این است که حتی یک معتاد متجاهر نیز در شهر مشاهده نشود و مقابله با معتادان متجاهر کارتن خواب یکی از طرح هایی است که در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار اصفهان به محدودیت های موجود در اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: مکان هایی که برای نگهداری این معتادین تحت عنوان ماده ی ۱۶ وجود دارد محدود است با ابلاغی که از سوی رئیس جمهور صورت گرفته، شهرداری های کلان شهرها موظف هستند ۱۰ درصد بودجه ی فرهنگی خود را در رابطه با مبارزه با موادمخدر صرف کنند.
رئیس شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اضافه کرد: با توجه به اینکه شهر اصفهان بودجه ی خوبی در این رابطه دارد این ۱۰ درصد قابل توجه خواهد بود و و باید فرماندار و شهردار اصفهان هماهنگی هایی را در این رابطه داشته باشند تا ظرفیت های ماده ۱۶ یعنی مکانی که معتادین متجاهر را نگه داری می کنیم افزایش یابد.
زرگرپور با تاکید بر اینکه باید این مکان ها برای بیش از ۲۰۰ نفر افزایش یابد، گفت: در صورت ایجاد این ظرفیت می توانیم طرح خود را که حتی یک نفر مهتاد متجاهر کارتن خواب در شهر اصفهان و شهرهای بزرگ استان نداشته باشیم به مورد اجرا گذاشته می شود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۵٫۰۷٫۲۴