نماینده ولیفقیه در استان قزوین تأکید کرد: پیشگیری در حوزه مبارزه با مواد مخدر با تقویت زمینههای ایمانی و تقوایی مؤثر میشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين؛ آيت الله عابديني نماينده ولي فقيه و امام جمعه شهر قزوين در ديدار با دبير شورا بر كمك به آسيب ديدگان از اعتياد به مواد مخدر و لزوم تقويت و اهميت برنامه هاي پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: تقويت اعتقادات ديني سدي محكم در برابر گرايش به مواد مخدر خواهد بود و پيامبراكرم (ص) و ائمه اطهار (ع) ، مساجد و اماكن مذهبي به عنوان دانشگاهها و بسترهاي عظيم هستند كه با تمسك به آنها از آسيبهاي اجتماعي از جمله اعتياد مي توان در امان بود.
نماينده ولي فقيه در ادامه تقوا را یکی از سرمایههای تحول درونی برشمرد و افزود: شخصیت واقعی انسان دو بعد عقلانی و ارادی دارد و اگر کسی متقی شود، در بعد عقلانی آدم روشنفکر، بصیر، روشنبین و خوشفهمی خواهد شد و در بعد اجرایی هم صاحب ارادهای قوی میشود.
وی ادامه داد: خیلی از آیات نشان میدهند که تقوا باعث روشن شدن و دانا شدن عقل میشود و در منابع دینی هم آمده که تقوا اراده انسان را قوی میکند و انسانی که دارای اراده قوی باشد، هیچگاه دچار انحراف نمیشود.
آیتالله عابدینی گفت: تقوا عقل را دانا و اراده را توانا میکند و همه انسانها در همه عالم به این دو مقوله نیازمند هستند و اگر امام خمینی (ره) و رهبری سرآمد روزگار خود میشوند، به خاطر بهرهمندی از دانایی و توانایی است.
امامجمعه قزوین یادآور شد: اگر انسانها از عقل دانا و اراده توانا بهرهمند شوند، هیچگاه دچار اعتیاد نخواهند شد و خود را از گرفتار شدن به این بلا و گرفتاری حفظ میکنند و در مسائل دیگر زندگی هم راه درست را در پیش میگیرند.
وی تأکید کرد: اگر در حوزه اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر میخواهیم پیشگیرانه برخورد کنیم، باید زمینه مؤمن و متقی شدن جامعه را تقویت کنیم و این زمینه با تقویت مجالس دینی، مساجد، نمازهای جماعت، زیارت اهلبیت، مطالعه و تحصیل تقویت میشود وی تصریح کرد: به هر اندازهای که بتوانیم اعتقادات دینی مردم را محکم کنیم، به همان اندازه آنها را از آسیبپذیری و گرفتاری نجات دادهایم و در حقیقت در عرصه پیشگیری قدم برداشتهایم.
همچنين اردشير صفاپور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت : اعتیاد زمینه بسیاری از آسيبهاي اجتماعي نظیر سرقت، طلاق و… است و برای کاهش آن، به همکاری همه مسئولان استان نیازمندیم.
وي در ادامه گزارشي ازاقدامات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و برنامه هاي شورا در سطح استان را به نماينده ولي فقيه در استان ارائه كرد.
ديدار با مسولين و رؤساي دستگاههاي عضو شورا ، اجراي برنامه هاي پيشگيري از اعتياد در محيطهاي آموزشي، صنعتي و كاري ، محلات شهري و روستايي، برخورد قاطع با قاچاقچيان و توزيع كنندگان مواد مخدر در سطح استان ، جمع آوري معتادان متجاهر و كارتن خواب و خرده فروشان از جمله موارد مهمي بود كه دبير شورا به آنها اشاره كرد و با اشاره به جايگاه معنوي نماينده ولي فقيه استان خواستار كمك علما و روحانيون در مبارزه با مواد مخدر شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين۹۵٫۰۷٫۱۷