استاندار قم گفت: طرح های مقابله و پیشگیری در زمینه مواد مخدر به صورت جدی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در حال پیگیری است.
به گزارش ایرنا، سید مهدی صادقی روز دوشنبه در مراسم امحای ۱۷۳۵ کیلوگرم مواد مخدر تصریح کرد: با اجرای برنامه های مختلف به دنبال افزایش سطح آگاهی های جوانان هستیم تا مصونیت بیشتری در قبال موضوع مواد مخدر داشته باشند.
وی با اشاره به اقدام های نیروی انتظامی استان قم در حوزه مواد مخدر گفت: مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر در استان با تلاش های خوب و مثبت نیروی انتظامی انجام می شود.
وی افزود: با فعالیت پرسنل نیروی انتظامی استان قم محورهای مواصلاتی این استان برای قاچاقچیان ناامن شده است.
صادقی با بیان این که در سال گذشته حدود ۹ تن موادخدر در قم کشف شده است گفت: مقداری از این مواد که قابل استفاده و تجزیه بوده است در اختیار سازمان های زیربط قرار گرفت و مقداری که غیرقابل استفاده بود، امروز امحا شد.
همزمان با چهارمین روز از هفته ناجا، طی مراسمی ۱۷۳۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در پارکسوار امیرکبیر در قم امحا شد.
نهم تا پانزدهم مهرماه به عنوان هفته نیروی انتظامی نامگذاری شده است.