فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: ۱۴ تن و ۲۷۸ کیلو گرم مواد مخدر در نیمه اول سال جاری توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر در این استان کشف شد.
سردار بهمن امیری مقدم روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه میزان دستگیری در حوزه مواد مخدر نیز نسبت به مدت مشابه حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: در این مدت ۳۴ طرح در مجموعه پلیس مبارزه با مواد مخدر اجرا شده و بیش از ۸۰۰ معتاد پرخطر دستگیر شده اند.
وی گفت: همچنین در این مدت ۸۳۳ کیلوگرم مواد مخدر در حوزه پلیس مرزبانی استان کشف شده است.
سردار امیری مقدم افزود: جرایم رایانه ای و سایبری در این استان نیز در این مدت نسبت به مدت مشابه پارسال ۸۰ درصد و میزان کشف جرایم سایبری ۱۰۵ درصد افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح برخورد با متخلفان حادثه ساز رانندگی نیز در این مدت با ۸۱۴ مورد متخلف برخورد شد.
وی ادامه داد: مقابله با اراذل و اوباش نیز در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش داشته و در این مدت ۸۲ طرح مبارزه با سرقت در استان انجام شده است.
سردار امیری مقدم گفت: امسال سرقت مسلحانه از بانکها نداشتیم و سرقت مسلحانه از دیگر اماکن نیز ۶۰ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: در بخش قاچاق نیز ۱۹ طرح مبازره با قاچاق در این مدت اجر شده و کشفیات در این زمینه نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: در مجموع طی نیمه نخست سال جاری بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار تماس تلفنی با مرکز فرماندهی انتظامی استان برقرار شده که ۷۰ هزار تماس از این تعداد منجر به عملیات شد.
* اجرای ۲۰۰ برنامه در هفته نیروی انتظامی
سردار امیری مقدم با اشاره به نامگذاری ۱۳ مهر ماه به عنوان روز نیروی انتظامی گفت: امنیت ضرورت یک جامعه است لذا در هفته نیروی انتظامی امسال بیش از ۲۰۰ برنامه با شعار ‘همه با هم برای امنیت و آرامش’ در این استان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه ایران از امن ترین کشورهای منطقه است، افزود: این امنیت محصول مشارکت اجتماعی است که این مشارکت در حوزه های مختلف و مرتبط باید تقویت شود.
وی با تاکید بر اینکه ارتقای سرمایه های اجتماعی باید در دستور کار پلیس باشد، اظهار کرد: عمده رویکرد نیروی انتظامی در سال جاری برنامه های پیشگیری، آموزشی و فرهنگی است.
سردار امیری مقدم ادامه داد: معرفی دستاوردهای نیروی انتظامی به جامعه، توسعه رعایت حقوق شهروندی و گرایش داوطلبانه مردم به این موضوع از ضروریات است.
وی با تاکید بر ترویج فرهنگ اسلامی و تحکیم بنیان خانواده و اطلاع رسانی فعالیتهای پلیس به مردم گفت: تمام فرماندهان استان در نماز جمعه عملکرد پلیس را به مردم اطلاع رسانی خواهند کرد.
وی برگزاری صبحگاه مشترک پلیس با سایر نیروهای مسلح، برپایی نمایشگاه توانمندی علمی و پژوهشی ، برپایی مسابقات ورزشی، اجرای نشست های علمی و تخصصی با دانشگاه های استان را از دیگر برنامه های هفته نیروی انتظامی در این استان برشمرد.
وی افزود: نشست تخصصی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و بیان نیازمندیهای پلیس، نشست تخصصی با مسئولان دستگاه قضا، قرائت پیام مهر در مدارس سراسر استان، تجلیل از حافظان قرآن، بازدید دانش آموزان و دانشجویان از مرزهای استان، برگزاری همایش اصناف و پلیس و ابلاغ منشور اخلاقی به اصناف از دیگر برنامه های هفته نیروی انتظامی است.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی، معدوم سازی محصولات غیرفرهنگی در راستای نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را نیز از دیگر برنامه های قابل اجرا در هفته نیروی انتظامی ذکر کرد.