معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: مقابله با اعتیاد اگر تنها به دستگاه های دولتی سپرده شود توفیقی نخواهد داشت و محوریت آن باید با مردم باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا علیرضا آشناگر روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان در سنندج افزود: مقابله با اعتیاد باید جامع محور باشد و خود جامعه محور اصلی باشد و دولت مشارکت کند.
وی اظهار کرد: جدا از مبارزه با عرضه مواد مخدر، کارهای ایجابی باید از سوی سازمان های مردم نهاد انجام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خواستار شد این امر به یک تکلیف در جامعه تبدیل و یک فرهنگ برای همه شود.
آشناگر با اشاره به تفاهم نامه های منعقد شده میان ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه های اجرایی مختلف گفت: اعتبارات اختصاص یافته با اینکه رشد خوبی داشته است اما ناچیز است.
وی با بیان اینکه اعتبار یک کمک است و نمی توان با آن برنامه ها را پیش برد، یادآور شد: این اعتبارات تنها ۲۰ درصد برنامه ها را تامین می کند و مابقی را خود دستگاهی که تفاهم نامه بسته است باید تامین کند.
او گفت: میزان جذب اعتبارات توسط دستگاه ها و میزان اجرای آن رصد و به استاندار کردستان گزارش شود.
دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان نیز در این نشست گفت: دستگاه ها ، وزارتخانه یا سازمان متبوع خود را مجاب کنند با توجه به اینکه استان کردستان یک استان فرهنگی و در امر پیشگیری نیز باید پیشگام باشد اعتبارات اختصاصی در این تفاهم نامه را افزایش دهند.
سلیم کریمی افزود: دستگاهی نیز اگر به دنبال اجرای برنامه های ویژه است زودتر آن را به شورا اعلام کند تا اعتبارات خاصی برای آن دریافت شود.
وی گفت: امسال برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در تفاهم نامه ها وظایفی تعیین شده است.
وی اظهار کرد: خط تلفن ملی مشاوره اعتیاد سازمان بهزیستی به شماره ۰۹۶۲۸ راه اندازی شده و ستاد مبارزه با مواد مخدر از آن حمایت می کند.
آشناگر وضعیت اعتیاد در میان کارگران کردستانی در مقایسه با جامعه کارگری دیگر استان ها را بیشتر بیان کرد.