قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر از تاثیرات مخرب مصرف مواد مخدر در کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، علی مویدی قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: کشور ایران همانند سایر کشورها با پدیده شوم اعتیاد مواجه بوده است به طوری که ۳ درصد جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال کشور درگیر این معضل هستند.
وی افزود: در حال حاضر پدیده اعتیاد نگرانی هایی را در ۹۲ درصد از مردم ایجاد کرده است.
مویدی بیان کرد: به طور میانگین روزانه حداقل ۸ نفر در اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می دهند. همین مواد اعتیاد آور سالیانه ۱۰هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد می کند. همچنین این روزها زلزله خاموش مواد مخدر روانگردان افزایش داشته است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به بند۱۰ سیاست مبارزه با مواد مخدر در توسعه مطالعات و پژوهش بنیادی و پیشگیری از مصرف این مواد برنامه هایی از جمله تقویت مرز دانش اعتیاد، نوآوری برنامه ها ایجاد شده است و تلاش برای بستری مناسب از سوی وزارت علوم و بهداشت به منظور راه اندازی رشته های مرتبط با اعتیاد و همچنین هدفمند سازی پایان نامه ها با اولویت های تحقیقاتی در امر مبارزه با مواد مخدر ایجاد شده است.