دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان خراسان رضوي با بيان اينكه دشمن با ترويج مواد مخدر به دنبال بي هويت كردن جوانان است، گفت: انجام اقدامات پيشگيرانه و اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر بهترين راهكار براي جلوگيري از پيشرفت اعتياد در كشور است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ دوره آموزشي ۱۶ ساعته تربيت كادر متخصص پيشگيري اوليه از اعتياد در محل دانشگاه دولتي بجنورد و با حضور ۵۵ نفر از كارشناسان ادارات استان خراسان شمالي و سازمان هاي مردم نهاد برگزار گرديد.
ابراهيم قربان زاده دبير شورا در اين دوره آموزشي كه به مدت دو روز برگزار شد، بيان كرد: در رابطه با موادمخدر در جامعه بايد حساسيت ايجاد شود و مبارزه با موادمخدر و پيشگيري از اعتياد بايد دروني و نهادينه شود.
وي ادامه داد: آسيب هاي اجتماعي اگر كنترل نشوند تبديل به يك تهديد امنيتي مي شوند كه آثار و عواقب گوناگوني را به بار مي آورد. هيچ يك از ما از بلاي اعتياد مصون نيستيم. بهترين راهكار براي جلوگيري از پيشرفت اعتياد در كشور، انجام اقدامات پيشگيرانه و اجتماعي شدن امر مبارزه با موادمخدر است. اگر هر يك از ما از خود و خانواده خودمان محافظت كنيم همه مشكلات رفع مي شود.
گفتني است تاكنون ۶ دوره آموزشي تربيت كادر متخصص پيشگيري اوليه از اعتياد در استان خراسان شمالي شامل دوره هاي مقدماتي، مياني و تكميلي با موضوع خانواده، رسانه، مدرسه برگزار شده است.
برپایی نمایشگاه سیار پیشگیری از اعتیاد در شهر مرزي سنگان
با هدف پیشگیری از اعتیاد و آشنایی خانواده ها با اثرات اعتیاد بر زندگی نمایشگاه سیار در محل نمایندگی خدمات بهزیستی شهر سنگان به مدت یک هفته برپا شد .
در اين نمايشگاه پوستر و پيام هاي آموزشي مهارت هاي زندگي ، مهارت فرزندپروري و ارتباط صحيح با فرزندان و پيشگيري از اعتياد در معرض ديد عموم قرار گرفت.
گفتني است شهر محروم و مرزي سنگان به دليل واقع شدن در نوار مرز با كشور افغانستان و نبود اامكانات آموزشي مناسب ، در معرض خطر اعتياد است كه برپايي نمايشگاه آموزشي ياد شده نقش مهمي در پيشگيري از اعتياد خواهد داشت.
منبع : روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۰۶٫۲۳