دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي گفت: اقدامات پيشگيرانه راهبردي موثر براي توانمندسازي افراد در مواجهه با آسيبهاي اجتماعي است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر شهرستان هوراند ضمن قدرداني از مسئولين آن شهرستان كه با وجود امكانات ناچيز، تلاش و همت مضاعفي در جهت ارتقا و توسعه فرهنگ پيشگيري در شهرستان هوراند بكار مي گمارند، گفت: موادمخدر بعنوان چهارمين بحران دنيا و شوك هزاره سوم سبب شده كمتر ملت و كشوري در جهان وجود داشته باشد كه با اين بلا و معضل اجتماعي درگير نبوده و از آن رنج نبرد.
وي با بيان اينكه متاسفانه در بحث پيشگيري از اعتياد كم كاري شده است، گفت: موثرترين راهبرد براي توانمندسازي افراد در مواجهه با آسيبهاي اجتماعي اقدامات پيشگيرانه است.
دبير شورا ادامه داد: سو مصرف موادمخدر عوارض و اثرات سوء اجتماعي دارد كه از جمله ميتوان به افزايش آمار سرقت- طلاق- افزايش ورود زندانيان- تجاوز به عنف- كودك آزاري و همسرآزاري اشاره كرد.
نصرتي اظهار كرد : بزرگترين مشكل و دغدغه كشور كه امروزه ما را خلع سلاح كرده بحث تهديدها و آسيبهاي فضاي سايبري و شبكه هاي اجتماعي است كه همه شهر ها و روستاها را درگير و باعث گرايش هر چه بيشتر جوانان به موادمخدر و مشروبات الكلي شده است.
وي در ادامه تفريحات سالم را براي جوانان مهم خواند و گفت اين تفريحات مي تواند علاوه بر اينكه اوقات فراغت جوانان را پر كند گرايش آنها به موادمخدر را كم و تا حدي جلوي اين آسيب را بگيرد.
نصرتي در خاتمه گفت: قطعا اگر خانواده ها با بهره گيري از فرهنگ فاخر ديني و ملي خود با فرزندان تعامل مناسبي ايجاد نمايند و بر نحوه ارتباط آنان با دوستان و همسالان نظارت بيشتري داشته باشند جامعه شاهد كاهش آسيب هاي اجتماعي از جمله گرايش به اعتياد به موادمخدر خواهد بود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۰۶٫۱۶