• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
8

بیش از دوهزار بهبودیافته اعتیاد در استان تهران دوره های آماده سازی شغلی را گذراندند

  • کد خبر : 30928
  • ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲

رئیس سازمان بهزیستی استان تهران با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه توانمندسازی و کارآفرینی برای بهبودیافتگان از اعتیاد گفت: دو هزار و ۷۱ نفر از بهبودیافتگان از اعتیاد استان از سال ۹۲ تاکنون(سه ماه نخست۹۵) در دوره های آماده سازی شغلی این سازمان شرکت کردند. به گزارش خبرنگار ایرنا اصغر باقری روز دوشنبه […]

رئیس سازمان بهزیستی استان تهران با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه توانمندسازی و کارآفرینی برای بهبودیافتگان از اعتیاد گفت: دو هزار و ۷۱ نفر از بهبودیافتگان از اعتیاد استان از سال ۹۲ تاکنون(سه ماه نخست۹۵) در دوره های آماده سازی شغلی این سازمان شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا اصغر باقری روز دوشنبه درهمایش «توانمندسازی، هویت بخشی و جامعه پذیری بهبودیافتگان اعتیاد و صیانت از خانواده آن ها» افزود: ۵۹۳ بهبودیافته در سال ۹۲ ، ۱۲۱۶ نفر در سال ۹۳ و ۲۶۲ نفر در سه ماه نخست سال جاری در این دوره های آموزشی شرکت کردند.

وی به مهمترین موانع و مشکلات در عرصه مبارزه با اعتیاد اشاره و تصریح کرد: کمبود بودجه و امکانات مهمترین مانع این حوزه است که البته باید از فرصت ها حداکثر استفاده شود.

باقری افزود: نداشتن شناخت از فرصت های پیرامونی در جامعه، کارا و توانمند نبودن برخی سمن ها در حوزه پیشگری و باورهای و نگاه های اشتباه مردم به فرد بهبودیافته از دیگر مشکلات این حوزه است.

وی از نگاه رقابتی برخی سمن ها به دولت انتقاد کرد و گفت: تشکل های غیردولتی رفقای ما هستند نه رقبای ما.

رئیس سازمان بهزیستی استان تهران بر تسهیل روند صدور مجوزهای لازم به سمن ها تاکید کرد و افزود: باید فرآیند واگذاری تصدی گری در کشور کوتاه شود.

باقری با انتقاد از اینکه جامعه نباید فرد بهبودیافته از اعتیاد را غیرقابل اعتماد بداند اظهار کرد: وظیفه تک تک ما کمک به این افراد است و کارفرمایان نباید به دلیل وجود پیشینه اعتیاد از بکارگیری بهبودیافتگان جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه نخستین آسیب واردشده به معتاد، بهم ریختن نظام عقلی وی است تصریح کرد: در این فرآیند، معتاد در هر شغل و جایگاهی که باشد هویت خود را از دست می دهد.

باقری اولویت نخست فرد معتاد را دسترسی به مواد عنوان و خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین آسیب ها این است که فرد معتاد نتوانسته و نمی تواند اولویت بندی درستی در زندگی خود داشته باشد.

همایش توانمندسازی، هویت بخشی و جامعه پذیری بهبودیافتگان از اعتیاد و صیانت از خانواده آن ها روز دوشنبه با حضور جمعی از مدیران استانی و اعضای سمن های فعال این عرصه در سالن همایش های مجتمع فرهنگی شقایق تهران برگزار شد.

منبع خبر: ايرنا ۹۵٫۰۶٫۱۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=30928

برچسب ها