مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري گفت: آسيبهاي اعتياد ، طلاق، انحرافات اخلاقي و حاشيه نشيني به عنوان آسيب هاي اصلي شناخته شدهاند كه برون رفت از آن مشاركت دولت و سازمان هاي مردم نهاد را طلب مي كند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ كميته تخصصي تشكل هاي غير دولتي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر با حضور مديركل دفتر اموراجتماعي و فرهنگي استانداري يزد در محل سالن شهيد موحدين استانداري برگزار شد.
مجيد جواديان زاده مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري با بيان اهميت نقش سازمانهاي مردم نهاد گفت: آسيبهاي اعتياد ، طلاق، انحرافات اخلاقي و حاشيه نشيني به عنوان آسيب هاي اصلي شناخته شدهاند كه برون رفت از آن مشاركت دولت و سازمان هاي مردمنهاد را طلب ميكند.
وي با اشاره به ارتباطي كه اين آسيب ها با يكديگر دارند بيان كرد: شايد بتوان مواد مخدر را دليل همه اين چهار آسيب دانست و از اين رو لازم است براي توقف اين آسيب ها تلاش كرد.
مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري به لزوم افزايش گفتمان مشاركت داوطلبانه در جامعه يزد اشاره كرد و گفت: به نظر ميرسد تاكنون براي مبارزه با اعتياد از روش هايي استفاده شده كه نتيجه بخش نبوده بنابراين لازم است برخي ابزارهاي مورد استفاده را تغيير داد كه براي اين كار نيازمند مشاركت داوطلبانه اجتماعي هستيم.
جواديانزاده با بيان اين مطلب كه هر ايراني تقريبا دو دقيقه در روز فعاليت داوطلبانه انجام مي دهد در حالي كه متوسط اين آمار در ساير كشورها يك تا دو ساعت در روز است،افزود: روند افزايش تعداد تشكل هاي اجتماعي و نيز تعداد اعضاي تشكل هاي مردمي در يزد هنوز با نقطه آرماني فاصله دارد زيرا هنوز گفتمان فعاليت داوطلبانه آنطور كه بايد در جامعه نهادينه نشده است.
وي بر شبكه سازي ، هم افزايي و اشتراك گذاري تجربيات در سازمان هاي مردم نهاد تاكيد كرد و ادامه داد:هدف استان كاهش فعاليت هاي گسترده تشكل هاي اجتماعي استان و متمركز شدن فعاليت هايشان بر رويكرد محله اي است.
مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري با تاكيد بر افزايش فرهنگ كار عميق و متمركز در جامعه گفت: بايد يافته هاي طرح هاي پژوهشي وارد جامعه و فعاليت تشكل هاي اجتماعي گزارش دهي شود،الگوي مبارزه با مصرف مواد مخدر متناسب با آن محله تغيير كند و براي از بين بردن آسيب هاي شكل گرفته در گذشته تلاش كرد.
جواديان زاده بيان كرد: لازم است در حوزه خبري و اطلاع رساني بازانديشي شود و خبرنگاران با اطلاع از چرخه پيچيده اعتياد به سراغ تهيه خبر و گزارش از اين آسيب بروند و مسئولان را نيز از بطن جامعه آگاه كنند.
وي ادامه داد: نبايد خبرنگاران استان در حوزه آسيب هاي اجتماعي خود را محدود به آمار كنند و بايد با توجه بيشتر به مناطق ويژه آسيب هاي اجتماعي يزد وارد بطن جامعه شوند و آنچه مشاهده مي كنند را روايت كنند.
مديركل دفتر امور اجتماعي استانداري در پايان سخنان خود با تاكيد بر آشنايي خبرنگاران استان با حوزه پيچيده اعتيادگفت:مدتي است اين دفتر پيگير برگزاري دوره آموزشي خبرنگاران بحران است كه در صورت همكاري شوراي هماهنگي و ساير بخش هاي مرتبط اين دوره آموزشي در دستور كار قرار خواهد گرفت.
گفتني است در ابتداي اين جلسه هريك از نمايندگان تشكل هاي اجتماعي مرتبط با مبارزه اعتياد به مواد مخدر، اقدامات تشكل هاي خود در اين حوزه را بيان نمودند و به تشريح چالشهاي موجود در اين مسير پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۵٫۰۶٫۱۵