کلنگ عمليات اجرايي خانه محله در اولين روز از هفته دولت با حضور معاون سياسي و اجتماعي استانداري مازندران و جناب آقای میرزایی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران در منطقه آسيبپذير امتآباد آمل و کوی غفاری ساری بر زمين خورد.
به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ کلنگ عمليات اجرايي خانه محله مناطق محروم مازندران با حضور معاون سياسي و امنيتي استانداري مازندران،دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر،مدیر کل راه و شهرسازی استان، فرماندار آمل و ساری، شهردار، رئيس و اعضاي شوراي شهر، رئيس راه و شهرسازي، مديرعامل سازمان نوسازي و بهسازي شهرداري در منطقه امتآباد آمل و کوی غفاری ساری بر زمين خورد.
اين خانه به منظور ارايه خدمات بهداشتي، اجتماعي، فرهنگي و آموزشي و ارتقاء سطح زندگي خانوادههاي منطقه محروم و آسيبپذير در دستور کار قرار گرفت.
معاون سياسي و اجتماعي استانداري مازندران در اين مراسم با بيان اينکه در گذشته آمارهاي زيادي در بخش آسيبهاي اجتماعي طلاق، درگيري، قتل و توزيع موادمخدر در مناطقه محروم و آسيبپذير وجود داشت، بيان کرد: به منظور رسيدگي بر اين آسيبها و جلوگيري از افزايش جرايم بررسيها و مطالعات عالمانهاي در مناطق آسيبپذير اين استان انجام شد.
عليرضا يونسي با تاکيد براينکه مولفههايي به عنوان پديدههاي زشت اجتماعي و فرهنگي در اين مناطق شناسايي شد، عنوان کرد: شناسايي مناطقي در ترکمحله، امتآباد، کوي غفاري، عباسآباد، قجرمحله نکا که زيبنده استاني چون مازندران نبوده با تشکيل و تصميمگيري شوراي تامين استانداري مازندران مورد بررسي قرار گرفت.
وي با اعلام اينکه در اين استان تمام موارد و چگونگي شکل گيري اين مناطق و زندگي و معيشت افراد مورد رسيدگي قرار گرفت، افزود: با اتخاذ تمهيدات لازم در اين مناطق و حرکتهايي به منظور بازسازي محلات آدمهاي آن مناطق مورد ارزيابي قرار گرفتند.
معاون استاندار مازندران ادامه داد: پس از ارزيابي افراد بيبضاعت اين مناطق به کميته امداد، داراي مشکلات بيماري به شبکههاي بهداشت و درمان، فاقد شناسنامه به ثبت احوال، زنان بيسرپرست به بهزيستي و جهت ساخت و بهسازي مناطق به شهرداريها و سازمانهاي وابسته معرفي و ارجاع داده شد.
وي با بيان اينکه در اين بررسيهاي شوراي تامين ۳۰ منطقه آلوده و آسيبپذير در اين استان شناسايي و در دستور کار قرار گرفتند، بيان کرد: در اجراي طرح سکونتگاههاي مناطق محروم خانه به خانه محلات بازرسي شدند و همه اقلام مادي و مالي هر يک از خانوادهها بررسي و آدمها دستهبندي شدند.
يونسي با تاکيد بر اينکه امروز در مازندران محلهاي به نام منطقه آلوده نداريم، عنوان کرد: با وجود به توجه بيشتر دستگاههاي اجرايي و مشارکت مردمي در اين محلات بايد مراقب بود تا بار ديگر اين مناطق به روند زندگي گذشته بر نگردند.
منبع خبر: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۶٫۰۷