معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزره با موادمخدر گفت: استانداردسازي مراكز درماني و كاهش آسيب، ساماندهي مراكز درماني غيرمجاز و توسعه مشاركتهاي مردمي از مهمترين برنامههاي ستاد مبارزه با مواد مخدر ميباشد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان؛ بابك دينپرست در جلسه شوراي فرعي مبارزه با موادمخدر ايرانشهرگفت: ۵ هزار و ۲۰۰ مركز درمان داوطلبانه اعتياد در كشور فعال است و۷۵۵ هزار نفر تحت پوشش اين مراكز هستند.
وي افزود: تاكنون براي ۱۸ استان كشور مركز درمان اعتياد ماده ۱۶ مجوز صادر شده كه اين مراكز جايگزين زندان شدهاند.
دينپرست گفت: استانداردسازي مراكز درماني و كاهش آسيب، ساماندهي مراكز درماني غيرمجاز و توسعه مشاركتهاي مردمي از مهمترين برنامههاي ستاد مبارزه با موادمخدر مي باشد.
وي اضافه كرد: با راهاندازي مركز ماده ۱۶ ايرانشهر (مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان) اقدامات بسيار خوبي در راستاي مبارزه با موادمخدر و سوءمصرف اين مواد در سيستان و بلوچستان صورت خواهد گرفت.
معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزره با موادمخدر بيان كرد: در قانون جديد مبارزه با موادمخدر مراكز ماده ۱۶ با رويكردي كاملاٌ درماني جايگزين زندان شدند و بر اين اساس معتادان با دستور مقام قضائي و به منظور دريافت خدمات درماني و كاهش آسيب به مراكز ماده ۱۶ اعزام مي شوند.
همچنين در بخش ديگري از اين جلسه فرماندار ايرانشهر گفت: تاكنون ۴۸ نقطه در اين شهرستان شناسايي شده كه متاسفانه تعداد زيادي از معتادين در اين نقاط سكونت دارند.
رحمدل بامري افزود: پيش بيني ميشود بيش از ۸ هزار معتاد پر خطر در سطح شهرستان ايرانشهر باشند كه نيمي از اين افراد غير بومي هستند.
گفتني است بابك دين پرست كه به منظور بررسي امكان راهاندازي مركز ماده ۱۶به ايرانشهر سفر كرده بود از اردوگاه ماده ۴۲ اين شهرستان نيز بازديد و از نزديك در جريان نحوه ساخت و ميزان پيشرفت پروژه قرار گرفت.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان 92/6/7