• امروز : پنج شنبه - ۲۷ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
کل پست ها: 74943اخبار امروز : 0
8

وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: ۶۰ درصد مواد مخدر در استان های مرزی کشف می شود

  • کد خبر : 30591
  • ۰۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵

عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست مشترک دادستانی با مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر استان های شرقی و جنوب شرقی کشور در جمع خبرنگاران گفت: بحث مواد مخدر و مبارزه همه سویه با آن همواره به عنوان یکی از دغدغه های اصلی نظم جمهوری اسلامی ایران مطرح بوده و در اجرایی کردن آن بسیار […]

عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه نشست مشترک دادستانی با مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر استان های شرقی و جنوب شرقی کشور در جمع خبرنگاران گفت: بحث مواد مخدر و مبارزه همه سویه با آن همواره به عنوان یکی از دغدغه های اصلی نظم جمهوری اسلامی ایران مطرح بوده و در اجرایی کردن آن بسیار نقش پررنگ داریم.

وی گفت: ۶۰ درصد مواد مخدر در استان های مرزی کشف می شود که از مرز تا نقاط کور مرزی را شامل می شود.

وی افزود: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و ۵ آسیب مهم که اعتیاد هم یکی از آنهاست امروز جلسه ویژه ای در این خصوص داشتیم که دادستان کل کشور مهمان ویژه آن بود و برنامه ها و تاکیدات فوق العاده در آن مرور شد.

وی با اشاره به اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدامات خوبی را در این زمبنه انجام داده است و استان های اولویت دار در خصوص آلودگی به مواد مخدر همچنان در اولویت هستند، افزود: در این جلسه دادستان نیروی انتظامی، سپاه، استانداران و مسئولان ستاد مبارزه مواد با مواد مخدر حضور داشتند که مقرر شد اقدامات اتخاذ شده به سرعت انجام شود.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه موضوع مواد مخدر فراملی است، گفت: در ۵ ماهه نخست امسال خوشبختانه شاهد افزایش ۱۵ درصدی کشفیات مواد مخدر بوده ایم که رشد آن در استان های مرزی با افزایش ۲ و نیم درصدی مواجه بوده است که نشان می دهد دستگاه ها با هم هماهنگ شده اند.

وی با اشاره به دستگیری فردی که ۸۰۰ کیلو مواد مخدر را وارد کشور کرده بود، گفت: این فرد دستگیر شده و به جرم خود اعتراف کرده و اعلام کرده است با بیش از ۱۴ باند بزرگ بین المللی مواد مخدر در ارتباط بوده است و تحقیقات درباره وی همچنان ادامه دارد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین ادامه داد: امسال دستگیری ها دو ویژگی عمده داشت در کشفیات همه صاحبان بار دستگیر شده اند و سرکرده های باندها نیز شناسایی و دستگیر شده اند.

منبع خبر: مهر ۹۵٫۰۶٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=30591

برچسب ها