استاندار آذربایجان شرقی با بيان اينكه یکی از عوامل طلاق اعتیاد است، گفت: بهبود یافتن افراد در مراکز اعتیاد موجب می شود که به آغوش گرم خانواده خود بازگردند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ دکتر اسماعیل جبار زاده در جلسه اين شورا با بيان اينكه هیچ معتاد متجاهری در این استان وجود ندارد، بر لزوم ایجاد شغل و حرفه آموزی به بهبودیافتگان تاکید کرد و گفت: ۳۰۰ بهبود یافته در مراکز اجباری و اختیاری ترک اعتیاد به چرخه کار و تولید بازگشتهاند.
وي افزود: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، مقابله، درمان و پیشگیری از اعتیاد در دستور کار مدیریت ارشد استان قرار گرفت.
استاندار شورا با اشاره به اینکه در سالهای گذشته متاسفانه شاهد دختران و زنانی بودیم که در دام اعتیاد گرفتار شده بودند، ادامه داد: هریک از این دخترانی که در کمپ ترک اعتیاد حضور دارند نور چشمان خانوادهای هستند و جای تشکر است که مسئولان و خیران جامعه ما به این موضوع حساس شدند و این مجموعه را جهت ترک اعتیاد بانوان ایجاد کردند.
جبارزاده ادامه داد: امروز اگر مفتخر هستیم که آذربایجان شرقی استان بدون معتاد متجاهر است باید تلاش کنیم که در اشتغالزایی به بهبودیافتگان نیز به عنوان استان نمونه انتخاب شویم.
وي افزود: اشتعال زنان معتاد موضوع بسیار مهمی است که اگر مورد غفلت قرار گیرد می تواند تبعات مختلف داشته باشد و باید همه مردم جامعه نسبت به این موضوع حساس شوند.
جبارزاده اظهار کرد: برای تولید کنندگانی که بهبود یافته ای را به کار میگیرند نسبت به تعداد بکارگیری افراد می توان مشوقهایی در نظر گرفت.
وی ادامه داد: اگر به دنبال کاهش نرخ طلاق هستیم باید دقت کنیم که یکی از عوامل طلاق اعتیاد است و بهبود یافتن افراد در مراکز اعتیاد موجب می شود که به آغوش گرم خانواده خود بازگردند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دشمنان، جوانان ما را مورد هدف قرار داده اند، گفت: آموزش و پرورش باید در بحث آموزش و پیشگیری وارد شود.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی زنان بهبود یافته در مرکز ترک اعتیاد بانوان تبریز ادامه داد: صنایع دستی زنان بهبودیافته باید توسط دستگاههای مختلف خریداری و قید شود که این هدیه توسط بیمار نجات یافته از دام اعتیاد تولید شده است.
جبارزاده تاکید کرد: هیچ فرد و خانوادهای در خصوص گرفتار شدن در دام اعتیاد خود را در امنیت احساس نکند این خطری است که در تمام دنیا وجود دارد و در کمین جوانان است.
وی یادآوری کرد: معتاد را نیروی مزاحم جامعه نمیدانیم و سعی میکنیم این افراد را مجدد به زندگی سالم، کانون گرم خانواده و کانون های کار و تولید باز گردانیم.
همچنين دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی در اين جلسه با اعلام اینکه در چهار ماه نخست سال جاری ۷۴۲ کیلو و ۸۴۵ گرم انواع مواد مخدر در استان کشف و ضبط شد، گفت : این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۳ درصد افزایش داشته است.
محمد علی نصرتی افزود:در این مدت هشت هزار و ۲۳۴ نفر قاچاقچی، توزیع کننده، حمل کننده و معتاد دستگیر شده است که نسبت به سال گذشته افزایش چهار درصدی را نشان می دهد.
وی با اشاره به انهدام ۹ باند بزرگ قاچاق تهیه و توزیع مواد مخدر در استان گفت: در چهار ماهه سال جاری هیچ کارگاه تولید مواد مخدر صنعتی در استان کشف و منهدم نشده است که این نشان دهنده فعال نبودن کارگاه های تولیدی در استان است.
نصرتی اظهارکرد: با اجرای طرح پاکسازی مناطق آلوده در ۳۳۲ نقطه استان، یک هزار و ۸۰۷ نفر جمع آوری شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۴ درصد رشد داشته است.
وی گفت: در سه ماه نخست سال جاری پنج هزار و ۳۷۱ نفر معتاد در مراکز اقامتی میان مدت استان پذیرش شده اند که از این تعداد ۹۰ نفر زن است.
دبیر شورا افزود: در سه ماه نخست سال جاری ۴۱ هزار و ۱۲۴ نفر در مراکز ماده ۱۵ استان پذیرش شده اند که نسبت به سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
وی اظهار کرد: در سه ماهه امسال همچنین ۲۶۴ نفر در مرکز ماده ۱۶ استان پذیرش شده و از این تعداد ۸۰ نفر تا کنون ترخیص شده اند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۰۵٫۳۱