• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
10

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم: معتادان به صورت رایگان درمان ‌می‌شوند

  • کد خبر : 30509
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷

گنجی گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری افراد معتاد به مراکز ترک اعتیاد معرفی می‌شوند تا به صورت رایگان تحت درمان قرار گیرند.به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مصطفی برزگر گنجی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم به طرح حمایت از […]

گنجی گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری افراد معتاد به مراکز ترک اعتیاد معرفی می‌شوند تا به صورت رایگان تحت درمان قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مصطفی برزگر گنجی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم به طرح حمایت از خانواده‌های معتادان مستقر در کمپ‌های ترک اعتیاد اشاره کرد و گفت: همراهی دستگاه‌های اجرائی با دستگاه قضایی استان قم بسیار خوب و مطلوب است و باعث پیشبرد اهداف در امر پیشگیری از جرم و کاهش جرائم شده است.

وی گفت: در این خصوص اقدامات خیلی خوبی در سطح استان قم انجام شده و انجمن حمایت از زندانیان در این زمینه بسیار فعال بوده و کارهای بینظری انجام داده است.

دادستان عمومی و انقلاب استان قم اظهار کرد: در سال جاری و در هفته قوه قضائیه تمام افرادی که معتاد بودند به صورت رایگان به کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی شدند تا در مسیر درمان و ترک اعتیاد قرار گیرند.

گنجی توصیح داد: در همین راستا خانواده‌های این افراد تحت حمایت قرار گرفته و به هر خانواده ماهیانه ۲۰۰ هزار تومان کمک مالی پراخت شد.

این مقام قضایی تصریح کرد: در راستای کمک به خانواده و خود افراد معتاد در ماه رمضان سال جاری مبلغ ۴۶۰ میلیون بن به خانواده زندانیان و افراد در درکمپ پرداخت شد.

دادستان عمومی و انقلاب استان قم ادامه داد: کاری که قرار است در سال جاری و از اول مهرماه انجام شود این است که مقرر گردیده با همکاری چند دستگاه و نهاد از ابتدای ماه مهر تا پایان سال جاری تمام افراد معتاد به صورت رایگان به کمپ‌ها معرفی و درمان شوند.

وی افزود: در این طرح نیز به خانواده این افراد تا زمان حضور فرد در کمپ ماهیانه ۲۰۰ هزارتومان کمک هزینه پرداخت خواهد شد.

این مقام قضایی عنوان کرد: در حال حاضر برای این طرح مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان هزینه درنظر گرفته شده است و در صورت نیاز این مبلغ افزایش خواهد یافت.

منبع خبر: خبرگزاری میزان۹۵٫۰۵٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=30509

برچسب ها