دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت : دولت تدبیر و امید با به کارگیری همه ظرفیت های موجود، بویژه با مشارکت مردم توانست بسیاری از چالش های اجتماعی ناشی از پدیده اعتیاد را در این استان کاهش دهد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ علی اصغر میرزایی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستانهای نوشهر ، چالوس و کلاردشت در فرمانداری چالوس افزود: دولت از سه سال گذشته سیاستهای خوبی در بعد پیشگیری و برخورد با پدیده اعتیاد اتخاذ کرده است که جمعآوری معتادان متجاهر خیابانی و کاهش سرقت ها از ان جمله بوده است.
به گفته وی، این شورا در قالب کمیته های پنجگانه، تاکنون اقدامات خوبی را برای پیشگیری از پدیده اعتیاد در شهرهای مختلف استان اجرایی کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران گفت : طرح پاکسازی مناطق آلوده ، بهره گیری از ظرفیت های موجود بویژه نهادهای انقلابی مانند بسیج ، تشکل های مردم نهاد و نیز مشارکت دادن کارشناسان متخصص و صاحب نظر در بعد آموزش پیشگیری از اقدامات این شورا بوده است.
میرزایی تاکید کرد که باید طور برنامه ریزی شود که مکان جدیدی به مناطق آلوده در شهرستان های مختلف این استان اضافه نشود .
وی با بیان اینکه پیشگیری و برخورد با پدیده اعتیاد در کشور یک موضوع فرا استانی و در دستور کار قوای سه گانه نیز قرار دارد ،گفت: علاوه براین ، طرح پیشگیری از اعتیاد در قانون برنامه ششم توسعه نیز گنجانده شده است.
بر اساس آمارهای منتشره روزانه به طور میانگین ۹٫۵ کیلوگرم مواد مخدر در مازندران کشف می شود و درپی آن به طور میانگین روزانه سه نفر دراین استان دستگیر می شوند .
فرماندار چالوس نیز با اشاره به واقع شدن این شهرستان در مبادی ورودی شهرهای شمالی گفت : چالوس به علت نزدیکی به پایتخت و درپی آن استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران با فرهنگ و سلایق مختلف به همین خاطر روند مصرف مواد مخدر نسبت به سایر شهرستان های این استان بیشتر است.
محمد ناصر زندی افزود : امکانات و تجهیزات موجود برای ارائه خدمات در همه بخش ها بویژه پیشگیری از پدیده اعتیاد به تناسب جمعیت بومی در نظرگرفته شده و برای سایرین جوابگو نیست.
وی اظهار داشت : اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر یکی از مهم ترین اقداماتی است که در دستور کار این شورا قرار دارد و برای موفقیت در این بخش نیز باید از همه ظرفیت های موجود از جمله مبلغان دینی ، امامان جمعه ، رسانه ها و حتی معتادان بهبود یافته برای آگاهی بخشی جامعه بهره گرفت.
همچنین شرکت کنندگان در این جلسه نقطه نظرات خودشان را در ارتباط به مسئله اعتیاد و چگونگی پیشگیر از گسترش آن در جامعه بیان کردند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ۹۵٫۰۵٫۲۵