• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73604اخبار امروز : 12
10

دولت تدبیر و امید توانست مشکلات اجتماعی ناشی از اعتیاد را در جامعه کاهش دهد

  • کد خبر : 30459
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت : دولت تدبیر و امید با به کارگیری همه ظرفیت ‏های موجود، بویژه با مشارکت مردم توانست بسیاری از چالش های اجتماعی ناشی از پدیده اعتیاد را در این استان ‏کاهش دهد‎.‎به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ علی اصغر میرزایی […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت : دولت تدبیر و امید با به کارگیری همه ظرفیت ‏های موجود، بویژه با مشارکت مردم توانست بسیاری از چالش های اجتماعی ناشی از پدیده اعتیاد را در این استان ‏کاهش دهد‎.‎

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ علی اصغر میرزایی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌های نوشهر ، چالوس و کلاردشت در فرمانداری ‏چالوس افزود: دولت از سه سال گذشته سیاست‌های خوبی در بعد پیشگیری و برخورد با پدیده اعتیاد اتخاذ کرده است که جمع‌آوری ‏معتادان متجاهر خیابانی و کاهش سرقت ها از ان جمله بوده است‎.

به گفته وی، این شورا در قالب کمیته های پنجگانه، تاکنون اقدامات خوبی را برای پیشگیری از پدیده اعتیاد در شهرهای مختلف استان ‏اجرایی کند‎.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران گفت‎ : ‎طرح پاکسازی مناطق آلوده ، بهره گیری از ظرفیت های موجود بویژه ‏نهادهای انقلابی مانند بسیج ، تشکل های مردم نهاد و نیز مشارکت دادن کارشناسان متخصص و صاحب نظر در بعد آموزش پیشگیری از ‏اقدامات این شورا بوده است‎.

میرزایی تاکید کرد که باید طور برنامه ریزی شود که مکان جدیدی به مناطق آلوده در شهرستان های مختلف این استان اضافه نشود‎ .

وی با بیان اینکه پیشگیری و برخورد با پدیده اعتیاد در کشور یک موضوع فرا استانی و در دستور کار قوای سه گانه نیز قرار دارد ،گفت‎: ‎علاوه ‏براین ، طرح پیشگیری از اعتیاد در قانون برنامه ششم توسعه نیز گنجانده شده است‎.

بر اساس آمارهای منتشره روزانه به طور میانگین ۹٫۵ کیلوگرم مواد مخدر در مازندران کشف می شود و درپی آن به طور میانگین روزانه سه ‏نفر دراین استان دستگیر می شوند‎ .

فرماندار چالوس نیز با اشاره به واقع شدن این شهرستان در مبادی ورودی شهرهای شمالی گفت : چالوس به علت نزدیکی به پایتخت و درپی ‏آن استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران با فرهنگ و سلایق مختلف به همین خاطر روند مصرف مواد مخدر نسبت به سایر شهرستان های ‏این استان بیشتر است‎.

محمد ناصر زندی افزود : امکانات و تجهیزات موجود برای ارائه خدمات در همه بخش ها بویژه پیشگیری از پدیده اعتیاد به تناسب جمعیت ‏بومی در نظرگرفته شده و برای سایرین جوابگو نیست‎.

وی اظهار داشت : اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر یکی از مهم ترین اقداماتی است که در دستور کار این شورا قرار دارد و برای موفقیت ‏در این بخش نیز باید از همه ظرفیت های موجود از جمله مبلغان دینی ، امامان جمعه ، رسانه ها و حتی معتادان بهبود یافته برای آگاهی ‏بخشی جامعه بهره گرفت‎.

همچنین شرکت کنندگان در این جلسه نقطه نظرات خودشان را در ارتباط به مسئله اعتیاد و چگونگی پیشگیر از گسترش آن در جامعه بیان ‏کردند‎.‎

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ۹۵٫۰۵٫۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=30459

برچسب ها