مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ معتاد بهبودیافته بهزیستی استان اصفهان از تسهیلات در جهت اشتغال استفاده کردند که سقف این تسهیلات ۱۵ میلیون تومان بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمیرم، سعید صادقی چهارشنبه شب به منظور بازدید از فعالیتها و برنامههای اداره بهزیستی سمیرم و همچنین سرکشی از خانواده مددجویان طی نشستی با فرماندار سمیرم در محل فرمانداری شهرستان اظهار کرد: فرمانداران بازوان پرتوان بهزیستی هستند که میتوانند این نهاد را در خدمترسانی هر چه بهتر یاری کنند.
وی افزود: بهزیستی استان اصفهان حدود ۳۰۰ هزار نفر از معلولین، زنان سرپرست خانوار، کودکان بیسرپرست، سالمندان را تحت حمایت دارد که در حوزههای پیشگیری از اعتیاد، مشاوره قبل از ازدواج در حال خدمترسانی است.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان با اشاره استخدام ۲۴۰ نفر نیروی متخصص در بهزیستی استان تصریح کرد: با برنامهریزیهای انجام شده در جهت تامین نیروی انسانی متخصص و کارشناس ۸ نفر سهمم شهرستان سمیرم بوده است.
وی با تاکید بر برنامهریزی برای ارتقای رفاه اجتماعی افزود: یکی از عوامل پیدایش آسیبهای اجتماعی گسترش فقر است که در همین راستا بهزیستی برای کاهش و از بین بردن فقر و محرومیت در جهت توانمندی معلولان و مددجویان تلاش میکند.
صادقی اضافه کرد: چنانچه مددجویی توانمند نشود فرزندان آن در تهدید آسیبهای اجتماعی قرار میگیرند.
وی با اشاره به ناچیز بودن میزان سرانه افراد تحت پوشش بهزیستی گفت: این مستمری از حداقل ۵۳ هزار تومان تا ۱۰۰ هزار تومان که این واقعا هزینههای مددجویان را کفایت نمیکند.
این مسئول از ارائه خدمات بیمهای و همچنین کمکهای موردی به مددجویان خبر داد و بیان کرد: امیدواریم در برنامه ششم توسعه این افزایش مستمری مددجویان دیده شود.
*استفاده ۲۸۰۰ معتاد بهبود یافته در استان از تسهیلات اشتغالزایی
وی با اشاره به خدمات ارائه شده به بهزیستی شهرستان برای خدمترسانی به مددجویان اظهار کرد: بیش از یکمیلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در شهرستان سمیرم تسهیلات در اختیار مددجویان این نهاد در جهت اشتغالزایی قرار گرفته است.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه سهم معتادان بهبود یافته از تسهیلات ۵ درصد است، اذعان کرد: در سال گذشته ۲۸۰۰ معتاد بهبود یافته بهزیستی استان اصفهان از این تسهیلات در جهت اشتغال استفاده کردند که سقف این تسهیلات ۱۵ میلیون تومان بوده است.
وی اضافه کرد: بازگشت افراد بهبود یافته به اجتماع نیازمند آموزش مهارت و اشتغال است که در همین راستا این افراد برای آموزش به مراکز فنی و حرفهای معرفی میشوند.
صادقی با اشاره به حمایتهای ویژه بهزیستی از خانوادههای دارای بیش از دو معلول افزود: رسالت ما توسعه برنامه پیشگیری از معلولیتها، آسیبهای اجتماعی و توسعه ضریب در اختیار قرار دادن وسایل کمک توانبخشی برای معلولان، احقاق حقوق و همچنین مشارکت در قابل مسئولیتهای اجتماعی است.
*مشکل نبود کاردرمان در سمیرم پیگیری میشود
وی اضافه کرد: جهت رفاه مددجویان معلول مسئله اختصاص کاردرمان را پیگیری میکنم که به صورت دائم یا موقت هفتهای حداقل دو روز در شهرستان فعالیت کند.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان همچنین از آموزش مهارت در مراکز فنی حرفهای، حمایت از دانشجویان تحت حمایت، توزیع بستههای حمایتی توسط بهزیستی به مددجویان خبر داد و گفت: به جدیت به دنبال بحث پیشگیری از آسیبها و پیشگیری از معلولیتها هستیم.
وی با اعلام اینکه آمار آسیبهای اجتماعی شهرستان سمیرم نسبت به شهرستانهای دیگر استان کمتر است، افزود: این به معنای این نیست که نگران نباشیم بلکه برای کاهش آسیبها و ارتقای سطح امنیت اجتماعی شهرستان باید برنامهریزی کنیم.
صادقی بر ضرورت اجرای برنامه های پیشگیرانه از آسیب های اجتماعی تاکید کرد و ادامه داد: این آموزشها حتی از سنین پایین در مدارس اجرا شود و برای اجرای این برنامهها اعتبارات خوبی در اختیار بهزیستی شهرستان قرار میدهیم.
وی تصریح کرد: بر اساس گزارشات اعلام شده علیرغم اقلیم جغرافیایی سخت شهرستان سمیرم طرح مناسبسازی معابر و ادارات به خوبی اجرا میشود.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان اصفهان همچنین ضمن تاکید بر ابتکار و روشهای خلاقانه و نوین برای دریافت کمکهای مردمی خاطرنشان کرد: هماهنگی با ادارات جهت واریز مبلغ ۴ رقم آخر فیش حقوقی کارکنان به حساب مشارکتهای مردمی سازمان از جمله طرحهای خلاقانه بهزیستی برای جلب مشارکت کمکهای مردمی است.