دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران بیان داشت: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در دولت تدبیر و امید کلید خورد و فضای کار بر این راستا است و مجموعه نسبت نسبت به این امر دغدغه دارند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، علی اصغر میرزایی در جلسه استانی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران بیان داشت: اعتیاد و مواد مخدر چالش های اجتماعی به وجود می آورد که مدیران عالی نظام حساسیت بسیاری نسبت به این امر دارند.
وي ادامه داد: طرح جامع مبارزه با مواد مخدر در مازندران تدوین شد که این امر با حضور کارشناسان صورت گرفت که این طرح به وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر ارسال شد و طرح مبارزه با مواد مخدر باید بومی شود که اقدام در سطح شهرستان ها براساس الگوی بومی صورت گیرد.
حسین احسانی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل در این جلسه افزود: مصرف مواد مخدر در سطح جهان در حال افزایش است که می تواند آثار سوء برای جامعه داشته باشد.
وی ادامه داد: مواد مخدر در میان نسل کارآمد در حال ترویج است که سبب می شود دچار خسران شویم ک اعتیاد در اقتصاد و گسترش بیکاری اثرگذار است.
احسانی افزود: در شهرستان آمل ۳ جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سالجاری با ۲۳ مصوبه داشتیم که آمل ۵ کمپ مبارزه و پیشگیری، ۳۸ مرکز درمانی و ۴ سمن داریم.
معاون فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: در بحث مقابله ۱۷۰۸ دستگیرشده، بیش از ۵۸ کیلو موادمخدر کشف شده و ۷خ نفر اعمال ماده صورت گرفت و در کمیته درمان نیز فعالیت هایی صورت می گیرد.
رمضانعلی گلچوبی، معاون امور توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی مازندران با بیان این که در حوزه اعتیاد داریم کار می کنیم که باید اطلاعات و امکانات لازم را داشته باشیم، گفت: سیاست های کلانی در حوزه اعتیاد وجود دارد که ضرورت دارد اطلاعات ما در این زمینه گسترش پیدا کند.
وی تصریح کرد: اولویت ما در سالجاری اجتماعی کردن پیشگیری از اعتیاد است که باید در این عرصه ورود پیدا کنیم و اعتیاد موضوع فردی، اجتماعی و خانوادگی است که باید به تمام این لایه ها توجه شود.
گلچوبی از فعالیت ۵۰۰ مرکز ترک اعتیاد در مازندران خبرداد و تصریح کرد: همزمان با ماه رمضان در ۸۰۰ مسجد استان فعالیت هایی در حوزه پیشگیری از اعتیاد صورت گرفت و نیاز است در ماه محرم برنامه هایی داشته باشیم.
معاون امور توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی مازندران خاطرنشان کرد: آمارها نشان می دهد مصرف تفریحی در شکل گیری اعتیاد وجود دارد که باورهای ناکارآمد سم مهلکی است که پیشگیری از اعتیاد در خانواده ها در دستور کار قرار گیرد و ۶۰۰ میلیون ریال نیز اعتبارات حوزه پیشگیری است که در سطح شهرستان ها توزیع شد.
سرهنگ علیرضا ثقفی، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران در این جلسه افزود: تشکیل مستمر جلسات کمیته مقابله در شهرستان ها صورت گیرد و اولویت اصلی مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر است که باید با برنامه حرکت کنیم و بانک اطلاعاتی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: بررسی گزارشات مردمی در دستور کار قرار گیرد و مدیریت کانون های جرم خیز از امور اساسی است که باید به آن توجه شود.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران ادامه داد: کنترل محورهای مواصلاتی باید به نحوی شایسته صورت گیرد که ضرورت دارد به آموزش دهیاران و شوراهای اسلامی توجه شود.
ثقفی افزود: ساماندهی معتادان خیابانی و توانمندسازی محلات آلوده باید در دستور کار قرار گیرد که نیاز است در این عرصه گام های شایسته ای برداشته شود.
سعدی عزیزی، قائم مقام معاون درمان در حوزه سلامت روان و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهارداشت: اعتیاد مشکلات بسیاری را در زندگی انسان ایجاد می کند و وابستگی به مصرف مواد مخدر اولویت اصلی زندگی فرد می شود و تحکیم بنیان خانواده امری مهم و اساسی است که طلاق و اعتیاد با هم در ارتباط هستند که باید به آن توجه شود.
عزیزی تصریح کرد: افزایش مراکز درمانی اعتیاد در مناطق حاشیه ای و روستایی صورت گرفته است که امروز فضای کافی برای درمان با دارو و بدون دارو وجود دارد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۵٫۱۹