• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
7

رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان: نشتي متادون چالش حوزه درمان است

  • کد خبر : 3021
  • ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۶:۴۴

رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان در جلسه كميته درمان شوراي هماهنگي گفت: نشتي متادون به به چالش حوزه درمان تبديل شده است.به گزارش روابط عمومي دبير خانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ حجت اله فراشي رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان به معضل نشتي متادون […]


رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان در جلسه كميته درمان شوراي هماهنگي گفت: نشتي متادون به به چالش حوزه درمان تبديل شده است.

به گزارش روابط عمومي دبير خانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ حجت اله فراشي رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان به معضل نشتي متادون از طريق ۲۰۰ باب عطاري اشاره و بيان كرد: از سال ۸۹ استان لرستان توزيع قرص متادون در مراكز درماني نداشته و جزء مقادير اندك سهميه جانبازان، توزيع متادون به صورت شربت صورت گرفته اما در حال حاضر به دو صورت قرص و شربت از طريق برخي از عطاري‌ها صورت مي‌گيردكه به چالش حوزه درمان تبديل شده است.

وي عبور از اين چالش را نيازمند يك مداخله همه جانبه و قطعي از طرف دستگاه قضايي، نيروي انتظامي و ساير دستگاه‌هاي مرتبط عنوان كرد و بيان داشت: شناسايي منبع توزيع و اقدام سريع جهت ممانعت از ادامه كار اين عطاري‌ها ضروري است.

در ادامه، دكتر شيخ آزادي رييس دانشگاه علوم پزشكي و رييس كميته درمان خاطر نشان كرد: تاثيري كه عطاري‌ها بر روند درمان دارند را بايد جدي گرفت و به سادگي از كنار آن رد نشد.

وي با اشاره به نشت گسترده متادون در سال ۸۷ و۸۸ اذعان داشت: بايد از آن تجربه بهره كافي بگيريم و اطلاعات و همفكري اين كميته بايد منجر به برخورد جدي و مستمر در برابر عرضه دارويي خارج از سيستم مجاز دارويي گردد.

وي تصريح كرد: در آمد بالاو مجازات قانوني كم براي متادون علت اصلي نشتي مي‌تواند باشد و بايد به صراحت گفت متادون به علت تخصصي بودن در مصرف و ميزان مصرف مي‌تواند براي افرادي كه آگاهي لازم را در زمينه مصرف متادون ندارند خطر ساز باشد.

در پايان اين جلسه مقرر شد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكي استان پيگيري لازم را درخصوص ساماندهي وضعيت مراكز درماني دولتي (مشاوره بيماري رفتاري) كه توزيع متادون دارند به انجام رسانده و نتيجه را جهت بررسي و پايش در كميته درمان بعدي ارائه نمايد.

منبع خبر: روابط عمومي دبير خانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۲/۶/۴ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3021

برچسب ها