دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي بر ضرورت توجه به سازمانهاي مردم نهاد در مبارزه اجتماعي با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: ايجاد انسجام و وحدترويه در بين سمن ها نيز ميتواند منجر به كاهش آسيبهاي اجتماعي شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده در كارگاه آموزشي شبكهسازي سازمانهاي مردم نهاد فعال در عرصه پيشگيري اوليه از اعتياد و درمان و كاهش آسيب كه با حضور ۳۳ نفر از مديران سازمانهاي مردم نهاد در سالن جلسات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، اظهار داشت: سازمانهاي مردم نهاد كه به عنوان واسطه بين مردم و دولت نقش ايفا ميكنند، طي ساليان گذشته با حمايتهاي ستاد مبارزه با موادمخدر توانسته اند نقش و جايگاه خود را تا حد زيادي به دست آورند و درمبارزهاجتماعيباموادمخدر هم ظرفيت بسيار خوبي محسوب مي شوند.
وي بر مشاركت همه جانبه در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر تاكيد نمود و بيان داشت: ايجاد انسجام و وحدترويه در بين سازمانهاي مردم نهاد ميتواند منجر به همسويي آنان به سمت اهداف مناسب در راستاي كاهش آسيبهاي اجتماعي بويژه كاهش اثرات زيانبار اعتياد و مواد مخدر شود.
دبير شورا با تاکید بر اهمیت نقش سازمانهای مردم نهاد در امر پیشگیری و درمان اعتیاد گفت: خدمات پیشگیری و درمان اعتیاد زمانی اثر بخش خواهد بود که ارزان قیمت، هدفمند و موثر باشد.
قربان زاده در ادامه گفت: در شبكهسازي هدف اصلي ، آشنايي هر چه بيشتر سازمانهاي مردم نهاد با روشهاي كارآمد و نوين پيشگيري اوليه از اعتياد ، درمان، كاهش آسيب و صيانت اجتماعي به منظور پيشبرد اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر است كه ضمن فراهم ساختن زمينهي تبادل اطلاعات مفيد بين سمن ها، نقش مؤثري در توانمندسازي، همافزايي و مشاركت همه جانبه در عرصه مبارزه با پديده شوم مواد مخدر در سطح جامعه خواهد داشت.
وي در ادامه سخنانش به ظرفیت تشکل های مردمی در راستای مبارزه با اعتیاد و کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: خوشبختانه استان خراسان رضوي دارای ظرفیت های بالایی در حوزه تشکل های مردمی و سمن های مبارزه با اعتیاد است که فعالیت موثری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در استان انجام می دهند.
دبير شورا با بیان اینکه شاهد تلاش موثر سمن ها و تشکل های مردمی استان در راستای کاهش آسیب پذیری اعتیاد و آگاه سازی مردم هستیم، ابراز داشت: فعالیت تشکل های مردمی مبارزه با اعتیاد در استان موثر بوده و سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز استفاده از توان و تمام ظرفیت های مردمی در راستای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد است.
قربان زاده فراگيري آموزشهاي لازم بمنظور آگاهسازي و اطلاعرساني عمومي در مقابله با اعتياد را مهم برشمرد و گفت: لازم است با آموزشهاي اصولي و هدفمند در پيشگيري از اعتياد سطح آگاهي افراد را بيش از پيش افزايش دهيم و اين امر مستلزم همكاري و استفاده بهينه از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد فعال در اين حوزه خواهد بود.
وي ضمن قدرداني از حضور مديران سمنهاي استان در اين كارگاه آموزشي، بيان داشت: ايجاد خودباوري در سمنها، تسهيل روند مراحل تأسيس، آموزش كادر سمنهاي فعال به صورت عمومي و تخصصي، تهيه برنامههاي ميان مدت و بلند مدت، ايجاد شبكه، توسعه ارتباط و جذب و نگهداري اعضاي داوطلب و … از جمله اهداف و راهبردهاي اجرايي در جهت توانمندسازي و ظرفيت سازي سمنها است.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۰۵٫۱۶