• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
11

كشف بيش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر از ابتداي سال‌جاري در خراسان رضوي

  • کد خبر : 29962
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹

در طرح هاي مبارزه با مواد مخدر و پاكسازي نقاط آلوده از ابتداي سال ۹۵ بيش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر كشف ، ۲۷۹ باب منزل و پاتوق معتادان پلمپ و بيش از ۲۲۵۰ نفر از معتادان متجاهر مشهد جمع آوري شده اند.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي […]

در طرح هاي مبارزه با مواد مخدر و پاكسازي نقاط آلوده از ابتداي سال ۹۵ بيش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر كشف ، ۲۷۹ باب منزل و پاتوق معتادان پلمپ و بيش از ۲۲۵۰ نفر از معتادان متجاهر مشهد جمع آوري شده اند.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در خصوي اجراي اين طرح ها گفت : طرح هاي مبارزه با مواد مخدر و پاكسازي نقاط آلوده و جمع آوري معتادان متجاهر مشهد در راستای مصوبات جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان ، درخواست شهروندان و طرح ارتقای امنیت اجتماعی و جمع آوري معتادان متجاهر، توسط فرماندهی انتظامی ، بسيج سپاه امام رضا (ع) با همكاري دستگاه قضايي اجرا شده اند.

وی افزود: طرح پاكسازي نقاط آلوده و جمع آوري معتادان متجاهر به صورت منظم در دستور كار شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مي باشد.

دبير شورا خاطر نشان كرد: در ۴ ماهه نخست سال ۹۵ در طرح هاي مبارزه با مواد مخدر و پاكسازي نقاط آلوده بيش از ۱۰ تن انواع مواد مخدر كشف ، ۲۷۹ باب منزل و پاتوق معتادان پلمپ و بيش از ۲۲۵۰ نفر از معتادان متجاهر مشهد جمع آوري شده كه پس از غربالگری آنها ، برابر پروتکل درمانی مشخص برای ترک اعتیاد و درمان در مرکز ماده ۱۶ مردان اين شورا پذيرش و بستري شدند. همچنين بيش از ۳۷۰۰ نفر در رابطه با جرايم مواد مخدر از جمله توزيع كننده و قاچاقچي دستگير شده اند.

قربان زاده ضمن تشكر از همكاري مقامات قضايي در خصوص اجراي طرح هاي پاكسازي محله هاي آلوده مشهد تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، طي عمليات پاكسازي محله هاي آلوده و برخورد با عرضه كنندگان مواد مخدر ، بيش از ۲۷۹ منزل و پاتوق معتادان و توزیع‌کنندگان مواد‌مخدر در محله هاي آلوده پلمپ شد كه اين موضوع تاثير مناسبي در كاهش عوامل خطر به اعتياد و موجبات رضايت عمومي مردم و ساكنان محلي داشته است.

وي گفت: اجرای طرحهای جمع آوری معتادین پر خطر و خیابانی نقش مهمی در کاهش جرائم دیگر نظیر سرقت و افزایش رضایت مندی زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) را به دنبال داشته است.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۰۵٫۰۶ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=29962

برچسب ها