دبيران شوراي چهارمحال و بختياري و اصفهان در نشستي صميمي چالشهاي پيشرو در حوزه مبارزه با مواد مخدررا در دو استان بررسي كردند.
روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال وبختياري، سيد قدير مرتضوي در اين نشست ابراز اميدواري كرد كه اين سفر و سفرهاي مشابه و آتي بتواند با عث اتقال تجارب ، هم افزايي و همگرايي بيشتر در كار بست برنامه ها و اقدامات در بخش هاي مختلف مبارزه با اعتياد مثمر ثمر تر باشند و دو استان بتوانند با انتقال تجارب در حوزه هاي مختلف مبارزه با مواد مخدر ،مأموريت ها واولويت هاي ستاد بيش از پيش در مبارزه با اين آسيب اول اجتماعي موفق باشند.
وي گزارشي از مجموعه اقدامات در زمينه مقابله با عرضه مواد مخدر در استان و مسيرهاي ارتباطي با استان هاي همسايه از جمله استان اصفهان و تشديد كارهاي اطلاعاتي وانتظامي اين حوزه وچالش هاي پبش رو خبر داد.
دبير شورا از اقدامات خوب در زمينههاي فرهنگي و پيشگيري در جامعه هدف و محيط هاي چهار گانه در سال جاري ، مشاركت هاي مردمي وراهبرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر در استان با تمركز بر استفاده از ظرفيت ها در سطوح مختلف جامعه اشاره كرد و خواستار بهرمندي و استفاده از تجارب واقدامات اثر گذار وخلاق استان اصفهان در زمينه هاي مشترك وبر مبناي ويژگي ها وپتانسيل هاي بومي وفرهنگي شد.
هادي زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، مواردي از اقدامات دبيرخانه شوراي هماهنگي استان اصفهان را در زمينه فرهنگي وپيشگيري ، مشاركت هاي مردمي و سازمان هاي مردم نهاد ، استفاده از ظرفيت هاي خيرين و پاي كار بودن بسياري از دستگاه هاي عضو شورا مثل آموزش وپرورش ، شهرداري اصفهان و… همچنين تعامل خوب با استاندار را از جمله دغدغه هاي شورا برشمرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال وبختياري۹۵٫۰۵٫۰۶