22:21:25
    امروز : یکشنبه - ۲۶ اسفند - ۱۴۰۳
کل پست ها: 73208اخبار امروز : 0
5

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری خوزستان: درصد اعتیاد زنان در استان خوزستان کم است/لزوم آموزش مقابله با آسیب‌های اجتماعی به زنان

  • کد خبر : 29680
  • ۲۸ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: آمار و ارقام مناسب از میزان اعتیاد بانوان در شهرستان‌های این استان وجود ندارد، اما خوشبختانه درصد زنان معتاد کم است.به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سیده فرانک موسوی عصر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان با بیان اینکه جمعیت بانوان استان چیزی حدود […]

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: آمار و ارقام مناسب از میزان اعتیاد بانوان در شهرستان‌های این استان وجود ندارد، اما خوشبختانه درصد زنان معتاد کم است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سیده فرانک موسوی عصر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان با بیان اینکه جمعیت بانوان استان چیزی حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است، اظهار کرد: انتظار می‌رفت بیمارستان سلامت به عنوان کمپ ترک اعتیاد با ظرفیت ۸۰ تخت برای بانوان استان مورد استفاده قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد بانوانی که به کمپ ترک اعتیاد مواد مخدر مراجعه می‌کنند طی دو سال گذشته به مواد آلوده شده‌اند و این نشان دهنده آن است که اعتیاد در حال زنانه شدن است.

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری خوزستان بیان کرد: در حال حاضر آمار و ارقام مناسب از میزان اعتیاد بانوان در شهرستان‌ها وجود ندارد، اما خوشبختانه درصد زنان معتاد استان کم است.

وی تأکید کرد: چنانچه بخواهیم اعتیاد زنان رشد نکند باید آموزش مقابله با آسیب‌های اجتماعی اعتیاد را از بانوان شروع کنیم.

موسوی ادامه داد: آموزش زن به‌ عنوان مربی و معلم اول در خانواده نقش مضاعف در آگاهی فرزندان و کنترل آنها از آلوده شدن به مواد مخدر دارد.

وی با اشاره به وجود تنها یک مرکز ترک اعتیاد زنان در استان و آمار یک درصدی بانوان معتاد، توضیح داد: به نظر من آمار یک درصد اعتیاد زنان استان زیاد است، به همین دلیل ترک اعتیاد زنان باید با حساسیت و دقت دنبال شود.

موسوی افزود: زمانی‌ که بحث ترک اعتیاد زنان مطرح می‌شود به دنبال آن نوع بزه و نوع آسیبی که متوجه جامعه می‌شود تغییر می‌کند چرا که زن پایه و اساس یک خانواده است و آسیب زن به معنی آسیب اجتماع است.

وی از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در خواست کرد: در حوزه بحث‌های زنان و درمان آن‌ها پیگیری و حساسیت بیشتری از خود نشان دهند.

موسوی تأکید کرد: در بحث اعتیاد بانوان کمبود‌ها و کاستی‌ها مشخص شود و برای هر کدام راهکار ویژه و مناسب با زن معین شود.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از زنان و کمک در رفع آسیب‌هایی که متوجه آنها می‌شود در واقع حمایت از حریم خانواده و فرزندان است.

موسوی در پایان ابراز امیدواری کرد: از طریق آموزش‌های لازم و مستمر بتوان جامعه بانوان استان را قوی و برخوردار از فرهنگ اجتماعی بالا به بار آورد.

منبع خبر: فارس ۹۵٫۰۴٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=29680

برچسب ها