دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان رضوي خبر داد: برنامه هاي پيشگيري اوليه از اعتياد در محيطهاي نظامي و پادگاني استان خراسان رضوي توسعه و تقويت مييابند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده در ديدار با امير سرتيپ دوم ستاد فيروزيان فرماندهي پشتيباني قرارگاه عملياتي نزاجا در شرق و شمال شرق كشور،آموزشهاي پيشگيري از اعتياد در محيطهاي نظامي را امري ضروري برشمرد و بر لزوم سرمايهگذاري در عرصه پيشگيري از سوءمصرف از سوي كليه دستگاهها بالاخص محيط هاي نظامي تاكيد كرد.
وي افزود : اعتياد به عنوان يك آسيب و معضل اجتماعي بهداشتي اقتصادي و فرهنگي با پيچيدگيهاي خاص خود امنيت و آسايش جامعه را تحت تأثير قرار داده وبا توجه به مسائل جنبي آن ميتوان ادعا نمود كه ارزشهاي انساني و اسلامي نيز در معرض خطر و آسيب اين آفت بزرگ قرار گرفته است.
قربان زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گفت: اين موضوع كه قشر جوآن جامعه بيشتر در معرض آسيب و آماج اعتياد ميباشند، وظيفه همگان را در موضع تقابل با اين مشكل خطيرتر ميسازد.
دبير شورا با بیان ضرورت آموزشهای پیشگیری اولیه از اعتیاد براي طبقات مختلف اجتماعی، گفت: سربازان وظیفه یک از اقشار جامعه هستند که آموزش آنان در این زمینه در پادگانها مي بايست با همکاری نیروهای مسلح صورت پذيرد و اقدامات موثری برای مصونسازی آنان در مقابل خطرات سوءمصرف مواد همچون آموزش پیشگیری اولیه از اعتیاد آشنایی با پیامدهای سوءمصرف مواد و آموزش مهارتهای زندگی انجام شود.
قربان زاده افزود: محيط هاي نظامي به دليل حضور افراد در معرض خطر، مي تواند زمينه ساز بسياري از بيماري هاي رفتاري باشد و برنامه هاي پيشگيري اوليه از اعتياد و مصونسازی از خطرات سوءمصرف مواد فرصتي مغتنم براي آموزش و افزايش آگاهي سربازان را فراهم مي سازد.
وي گفت : محيط هاي نظامي به علل مختلف مي توانند زمينه ساز ايجاد مصرف مواد باشند، اين عوامل شامل نوع مأموريت كه بيشتر با استرس¬هاي فراوان روبرو است و از طرفي حضور نيروي جوان و در معرض خطر به نام سرباز در اين محيط ها است.
قربان زاده ضمن تشكر از اقدامات مناسب و هدفمند پيشگيري از اعتياد در ارتش براي سربازان وظیفه ، پایور و خانواده ها تحت پوشش آنها ، خاطر نشان كرد: آگاه سازي سربازان پادگان ها از نتايج و عوارض مصرف مواد ، اجراي برنامه¬هاي آموزش پيشگيري از سوءمصرف مواد و همچنين كلاس هاي آموزشي براي خانواده هاي كاركنان پايور در ارتقاي آگاهي و نگرش سربازان و كاركنان نيروهاي مسلح مؤثر بوده است.
وي در پايان، با اشاره به لزوم سرمايهگذاري در عرصه پيشگيري از سوءمصرف از سوي كليه دستگاهها بالاخص محيط هاي نظامي با هدف مشاركت همهجانبه در جهاد مقدس مبارزه با موادمخدر و روانگردانها و اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر وروانگردانها، خواستار توسعه و تقويت همكاري هاي مشترك بين شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و ارتش براي پيشگيري از اعتياد و دستيابي به شادابي و نشاط سالم در محيط هاي نظامي و پادگاني شد.
گفتني است تا كنون برنامه هاي آموزشي و پيشگري اوليه از اعتياد براي سربازان وظيفه ، سلسله همايش و كلاس هاي آموزشي مهارت زندگي و فرزندپروري براي كاركنان پايور و خانواده هاي آنها به صورت هفته در ميان ، تجهيز آسايشگاه سربازان به كتابخانه ، برپايي نمايشگاه هاي پيشگيري از اعتياد در محيط هاي نظامي ارتش برگزار شده و مقرر شد كه اين برنامه ها به صورت منسجم تر به منظورآگاهسازي و آموزش كاركنان و پرسنل كادر و وظيفه و خانوادههاي آنان از طريق كلاسهاي آموزشي، فيلم، پوستر در خصوص مهارتهاي انطباقي، ارتباطي، اجتماعي و بهداشت رواني، تقويت اعتماد به نفس و روشهاي دستيابي به شادابي و نشاط سالم در محيط كار و نيز عوارض اعتياد و موادمخدر و روانگردانها در محيطهاي نظامي انجام شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۰۴٫۲۶