دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، گفت: اولویت قرار دادن پیشگیری نسبت به اقدامات و مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر دو سیاست اصلی دولت برای پیشگیری و کاهش معضل اعتیاد در جامعه است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، علی اصغر میرزایی گفت: در راستای تبیین برنامه های شورای هماهنگی استان در شهرستانها، شماری از جلسات این شورا، به صورت منطقه ای و به ریاست دکتر یونسی، معاون سیاسی ، امنیتی استاندار و حضور روسای کمیته های ۵ گانه به صورت متمرکز در فرمانداری یکی از شهرستانهای مناطق تعریف شده، برگزار خواهد شد.
وي در اين رابطه با اشاره به اجرای برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر و قدردانی از روسای کمیته های ۵ گانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، در اجرای هرچه بهتر این برنامه ها ، اظهار داشت: دستگاه های متولی امر مبارزه در اجرای برنامه های هفته ، هم افزایی خوبی داشتند و کلیه برنامه های کمیته های ۵ گانه در راستای اهداف و سیاست های ابلاغی بوده است.
ميرزايي افزود: معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران، نیروی انتظامی استان ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بهزیستی استان، هلال احمر، دادگستری استان و … را جز بخش ها و دستگاه هایی هستند که به همراه مسئولیتی که در کمیته های ۵ گانه دارند در راستای اجرای سیاست های ابلاغی ستاد مبارزه با مواد مخدر، با تعامل و مشارکت گام های مهمی تاکنون در استان برداشتند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در استان مازندران، کنترل قاچاق مواد مخدر و نظارت بر جلوگيري از توزيع و عرضه اين مواد توسط نهادهايي كه مسووليت مستقيم آن را بر عهده دارند، به دقت انجام می گیرد و همه تلاش ها بر ریشه کنی این افیون خانمانسوز و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با بیان اینکه جلسات شورا ، در هر دو بخش شهرستان و استان نیز به طور مستمربرگزار می شود ، گفت: در جهت تبیین برنامه های استان و سیاست های ستاد مبارزه با مواد مخدر ، مقرر شد علاوه بر جلسات شهرستانی شورای هماهنگی، جلسات منطقه ای نیز با حضور شماری از فرمانداری ها به ریاست دکتر یونسی، رییس کمیته مشارکت های مردمی و جانشین رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران و روسای کمیته های ۵ گانه شورای هماهنگی در مناطق تعریف شده استان، برگزار شود.
میرزایی، اضافه نمود: در این برنامه، استان به چند منطقه تقسیم شده است به طوریکه اولین جلسه منطقه ای با حضور سه فرمانداری؛ بهشهر، گلوگاه و نکاء در این هفته در فرمانداری نکاء برگزار خواهد شد.
وی، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مهمانی خدا و نیز تبریک فرا رسیدن ماه شوال، ابراز داشت: کار فرهنگی مؤثرترین راه برای مبارزه با مواد مخدر است و این در حالی است که مردمی کردن مبارزه نیزاز ضروریات است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با اشاره به رهنمودها و توصیههای مقام معظم رهبری در زمینه آسیبهای اجتماعی و تاکید ایشان بر توجه به بحث مواد مخدر به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی گفت: اولویت قرار دادن پیشگیری نسبت به اقدامات و مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر دو سیاست اصلی دولت برای پیشگیری و کاهش معضل اعتیاد در جامعه است که در این مسیر مردم با موضوع اعتیاد و تبعات آن آشنا میشوند و در این صورت همه مردم در امر پیشگیری پای کار خواهند شد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۵٫۰۴٫۲۶