دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: هدفمند و هم راستا کردن سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد، فعالیت های های مقابله ای این حوزه را اثرگذارتر می کند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان؛ حسین چناریان در آئین افتتاح نخستین سمن سرای مبارزه با مواد مخدر استان کرمان افزود: ایجاد مکانی به عنوان سمن سرا برای سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه پیشگیری از اعتیاد، موجب هم افزایی و هم پوشانی فعالیت های این حوزه می شود.
وی اعتیاد را در راس تمام آسیب های اجتماعی دانست و بیان کرد: حوزه عرضه مواد مخدر، حوزه ای هدفمند، هوشمند، مشتری مدار و فعال است و در کنار این ویژگی ها از جنبه اقتصادی خوبی نیز برخوردار است.
وی تصریح کرد: اقدامات زیادی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر در جامعه انجام شده است.
وی عنوان کرد: شاید ضعف کار در حوزه مقابله با مواد مخدر در هدفمند و همگرا نبودن اقدامات و استفاده نکردن از همه ظرفیت های موجود باشد.
چناریان گفت: بسیاری از سازمان هایی که در حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی نقش دارند با برنامه وارد می شوند اما هم افزایی مورد نظر که منجر به یک هدف موثر شود، صورت نمی گیرد و این موضوع جزء ضعیف کارهای ماست.
وی جلب همکاری مردم را عامل مهمی در موفقیت برنامه های مقابله ای دانست و گفت: اقدامات مورد نیاز در حوزه مقابله با پدیده مواد مخدر زمانی انجام می شود که بتوانیم سازمان های مردمی و دولتی فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر را هم هدف و هم راستا کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تصریح کرد: بر اساس ابلاغیه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مقابله با آسیب های اجتماعی، موضوع مواد مخدر در اولویت است و باید کارهای اساسی در این حوزه انجام شود.
وی تحقق اقتصاد مقاومتی را نیز نیازمند وجود انسان های سالم و توانمند دانست و گفت: در حال حاضر شیوع مصرف موادمخدر در جامعه نگران کننده است.
وی یادآور شد: در حوزه مقابله با پدیده مواد مخدر نیازمند تغییر نگرش مردم در این باره هستیم و این موضوع در استان کرمان از اهمیت ویژه تری برخوردار است.
چناریان گفت: ۶۰ درصد مردم استان کرمان اعتقاد به پیشگیری فعال و مقابله جدی با مواد مخدر ندارند.
وی تصریح کرد: اگر تغییر نگرش درباره مواد مخدر در جامعه صورت نگیرد، برخی ها به بهانه بیکاری و تفریح، اجازه می دهند که فرزندان خود از قلیان استفاده کنند و یا اینکه در مکان هایی قلیان عرضه می شود.
وی گفت: همه باید باور کنیم که قلیان دروازه ورود به مواد مخدر است.
وی خاطرنشان کرد: باید واقعیت ها را درباره مواد مخدر به جامعه گفت تا همگان بدانند که همه مواد دخانی و مخدر، بد هستند و بنا به آسیبی که به بدن می زنند، خطرناک و خطرناک تر می شوند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كرمان۹۵٫۰۴٫۱۰