دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي گفت: يكي از راهكارهاي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي و فرهنگي آموزش مستمر تمامي اقشار است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، محمدعلي نصرتي در جلسه كارگروه تخصصي امور فرهنگي و اجتماعي استان يكي از راهكارهاي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي و فرهنگي را آموزش مستمر تمامي اقشار جامعه بخصوص قشر آسيب پذير و جوانان دانست.
وي با اشاره به اهميت برنامه هاي فرهنگي و اجتماعي اظهار داشت: برنامه ريزي و پيگيري برنامه هاي امور فرهنگي و اجتماعي امروزه ضروريات هر جامعه مولد و پوياست.
دبير شورا تصريح كرد: ارتقاء و توسعه شاخص هاي فرهنگي در راستاي تقويت باورهاي اجتماعي سالم و ديني بمنظور مقابله با آسيب هاي اجتماعي در هر جامعه اي ضروري مي باشد.
نصرتي همکاری جامعه در موضوع مبارزه با اعتیاد را دور از حد انتظار دانست و با ابراز نگرانی در این خصوص، گفت: در این عرصه انسجام خانواده و توانمندسازی اعضای خانواده بسیار مهم است و اگر اعضای خانواده در مقابل هم درست رفتار کنند بسیاری از تهدیدات منتفی میشود.
وي با تاکید بر لزوم غنیسازی اوقات فراغت و افزایش شور و نشاط در بین جوانان، افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات و دغدغههای ما سوء استفاده دشمنان از فضای سایبری است بهطوری که سالانه ۵۰ نوع ماده مخدر جدید از طریق اینترنت معرفی میشود.
دبير شورا تاکید کرد: برای مبارزه با معضل اعتیاد و مواد مخدر باید از حالت لاک پشتی و دفاعی خارج شده و به صورت تهاجمی و انقلابی عمل کنیم تا جامعه را نجات دهیم.
شبستری معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی هم با اشاره به اینکه ۷۰ درصد درصد سرقت ها به دلیل اعتیاد است، گفت: اعتیاد از بحران اجتماعی رد شده و در حال تبدیل به بحران امنیتی است.
وی اظهار کرد: دستگاه های اطلاعاتی رصد و هر جا که احساس کنند بحرانی وجود دارد آن را شناسایی و گلوگاه های آن را معرفی کنند تا اقدامات پیشگیرانه انجام گیرد.
وي همچنین با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تربیت فرزندان این مرز و بوم گفت: خمیرمایه هر انسان از آموزش و پرورش شکل می گیرد و باید از مقطع مهد کودک مهارت های زندگی به کودکان آموزش داده شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۰۴٫۰۶