دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، اعتياد را يكي از علل عمدهي آسيبهاي جدي اجتماعي- سياسي و بهداشتي ذكر كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي در نشست روانشناسان و جامعهشناسان استان گفت: اعتياد در ايران هشدار جدي در مورد وضعيت كنوني جامعه است و خود يكي از علل عمده ي آسيب هاي جدي اجتماعي – سياسي و بهداشتي مي باشد كه وظيفه حل آن بر دوش دانش آموختگان و فرهيختگان سنگيني مي كند.
وي با بيان اينكه ، اين امر مهم در جامعه اي كه افرادي مسئول و متعهد تربيت مي كند و در قالب انتقال دانش به قشر فرهيخته، آنان را همواره نسبت به آسيب هاي وارده به جامعه حساس مي كند گفت: فقط با بكاربردن روشهاي علمي و جاري و ساري كردن تفكر علمي و ايجاد قدرت حل مساله مي تواند آنان را در مقابل تهديدات مجهز كند.
دبير شوراي هماهنگي راه حل منطقي كنترل تهديدات و آسيبهاي ناشي از اعتياد در هر جامعه اي را پيشبرد دانش آن حوزه عنوان كرد و افزود از طريق انجام تحقيقات كاربردي و اشاعه آن به حوزه هاي پيشگيري و كنترل اعتياد ممكن مي شود و اين نوع نگرش زماني دروني و فراگير مي شود كه فرهنگ پژوهش و پژوهشگري نيز ترويج پيدا كند.
وي افزود: ما با درك اهميت پژوهش در امر مبارزه با موادمخدر با همياري و همكاري دانشگاه شهيد مدني آذربايجان اقدام به تاسيس پژوهشكده سلامت رواني و اجتماعي كرده ايم و اميدواريم گروه علمي اعتياد و رفتارهاي عادتي اين پژوهشكده در سالجاري و سالهاي آتي با اجراي طرحهاي پژوهشي كاربردي اثربخشي طرحهاي درماني- فرهنگي- پيشگيري اجرا شده توسط شوراي هماهنگي را مشخص و با تدوين نقشه راه مبارزه با موادمخدر در سطح استان ما را در مديريت و كنترل اعتياد ياري نمايد.
نصرتي در خاتمه اضافه كرد: نياز مبرم همه جانبه به بررسي عميق و ريشه اي بمنظور حصول ارائه راهكارهاي عملياتي ، مداخلاتي و همچنين ارائه روشهاي كاربردي از طرف اساتيد و صاحب نظران دانشگاهها و مراكز علمي صورت پذيرد تا بدين طريق بتوانيم الزامات مربوط به اجتماعي كردن امر مبارزه با موادمخدر ا بدست آوريم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۰۴٫۰۶