دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان گفت: فرد براي رهايي از بلاء اعتياد ابتدا بايد اراده ترك را در خود قوي كند و با مراجعه به روانپزشكان و روانشناسان باليني و مرتبط با موضوع، مقدمات لازم را جهت ادامه مداوا فراهم نمايد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ محمدحسين شاه كوئي در گفتگوي زنده راديوئي با شبكه گيلان گفت: حدود ۳۷۰ مركز درمان سرپايي ترك اعتياد و ۴۵ كمپ ميان مدت ترك اعتياد در استان گيلان فعال بوده و امر درمان معتادين را بعهده دارند.
وي با اشاره به رويكرد دولت در اجتماعي كردن امر مبارزه كه به استناد سياستهاي كلي ابلاغي مقام معظم رهبري تدوين شده است از همه مردم جامعه و اقوام و خانواده معتادين بهبود يافته خواست تا ضمن پذيرش افراد بهبود يافته زمينه باز اجتماعي شدن و اشتغال آنها را فراهم كنند، همچنين در اين خصوص از خيرين استان گيلان خواست تا در اين امر مهم مشاركت داشته باشند.
دبير شورا با توجه به شعار امسال سازمان ملل از خانواده ها خواست كه ابتدا حرف هاي كودكان ، نوجوانان و جوانان را بشنوند زيرا گوش كردن به كودكان و جوانان ، گام نخست در كمك به رشد سالم و ايمن آنهاست.
شاهكوئي افزود: فرد براي رهايي از بلاء اعتياد ابتدا بايد اراده ترك را در خود قوي كند و با مراجعه به روانپزشكان و روانشناسان باليني و مرتبط با موضوع، مقدمات لازم را جهت ادامه مداوا فراهم نمايد، خانوادهها نيز در اين موضوع سهم قابل توجه اي دارند كه بايد با كسب مهارتهاي لازم ، فرد بيمار را همراهي كنند.
وي تصريح كرد: اين همان رويكرد اجتماعي كردن امر مبارزه مي باشد كه بايد در همه عرصه هاي مبارزه و مقابله بدان توجه ويژه كرد و در صيانت از افراد جامعه و خانواده در مقابل ترفندهاي شوم دشمنان و سوداگران مرگ از آن بهره جوئيم و لازمه اين امر داشتن مهارت لازم و كسب آموزشهاي مرتبط و به روز ميباشد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان۹۵٫۰۴٫۰۳