استاندار آذربايجان شرقي با تاكيد بر اينكه هیچ خانوادهای از گزند اعتیاد در امان نیست، گفت: با تغییر سبک زندگی، بیتفاوتی نسبت به فرزندان در خانوادهها بیشتر شده است در حالی که تجدد و مدرن بودن به معنی آزاد گذاشتن فرزندان نیست.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي مراسم تجليل از فعالين عرصه مبارزه با موادمخدر با دعوت از خانواده هاي معظم شهدا و جانبازان و دستگاههاي اجرايي، قضايي و انتظامي فعال در عرصه مبارزه با موادمخدر استان با حضور استاندار و مديران دستگاهها با حضور استاندار و دستگاههاي مرتبط برگزار گرديد.
استاندار آذربایجان شرقی در اين مراسم گفت: با وجود اينكه دستگاههاي مختلف در زمينه مبارزه با موادمخدر جانفشاني هاي بسياري كرده اند ولي بايد بيش از پيش در اين حوزه فعاليت نمود و بر اجتماعي كردن مبارزه با موادمخدر با مشاركت مردم در جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي گام مثبتي برداشت.
وي خواستار همراهي و همفكري كليه دستگاههاي عضو شورا در امر مبارزه با موادمخدر شد و افزود همراهي مردم و دستگاهها ضرورت موفقيت در بحث اعتياد است همانطور كه رمز پيروزي ما در دفاع مقدس همراهي مردم بود در مسير مبارزه با موادمخدر نيز بدون همراهي مردم امكان موفقيت وجود ندارد.
جبارزاده با بیان این که هیچ خانوادهای از گزند اعتیاد در امان نیست، گفت: متاسفانه با تغییر سبک زندگی، بیتفاوتی نسبت به فرزندان در خانوادهها بیشتر شده است، در حالی که تجدد و مدرن بودن به معنی آزاد گذاشتن فرزندان نیست و این شیوه مدرن شدن هیچ دستاوردی نخواهد داشت.
سردار نصرتی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: با بررسي و اسيب شناسي اقدامات صورت گرفته ما شاهد هستيم كه ديگر اقدامات پدافندي و لاك پشتي در امر مبارزه با مواد مخدر جواب نمي دهد و نيازمند برنامه ريزي هاي هوشمندانه ، تهاجمي و آفندي در امر مبارزه با موادمخدر هستيم وي با اشاره بر اينكه شواهد نشان ميدهد اگرچه مبارزه و مقابله با قاچاقچيان موادمخدر امري لازم و ضروريست و لي تا زماني كه اقدامات تاثيرگذار در امر كاهش تقاضا در كشور صورت نگيرد مديريت و كنترل اعتياد دور از ذهن خواهد بود.
وی با اشاره به اهميت پژوهش در امر مبارزه با موادمخدر گفت : اگر مي خواهيم در كوتاهترين زمان نسبت به مديريت اعتياد موفق شويم بايد نسبت به پايش و ارزيابي فعاليتهاي صورت گرفته در امر مبارزه با مواد مخدر در حوزه هاي مختلف پيشگيري ، درماني ، مشاركتي و مقابله اي حساس بوده و از اثربخشي اقدامات اطلاع داشته باشيم .
دبير شوراي هماهنگي افزود باهمكاري دانشگاه شهيد مدني آذربايجان ما موفق به تاسيس پژوهشكده سلامت رواني- اجتماعي در استان شده ايم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۰۴٫۰۳