فرماندار رامسر گفت: در سیاست های ملی مبارزه با موادمخدر، باید به نقش خانواده توجه کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، حسین سروری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در فرمانداری رامسر اظهار کرد: مبارزه با مواد مخدر از در پیشگیری از طلاق و اعتیاد موثر است.
وی تصریح کرد: در سال ۹۵ بر اساس سیاست های اصولی از سوی وزیر کشور مبارزه با مواد مخدر با رویکرد اجتماعی در پیش گرفته شد و با استفاده از ظرفیت های اداری، اجتماعی و فرهنگی در حوزه درمان و پیشگیری و مدیریت به موفقیت های چشم گیر دست پیدا خواهیم کرد.
سروری خاطرنشان کرد: رامسر به لحاظ آلودگی به مواد مخدر در مقایسه با سایر نقاط استان مازندران از وضعیت بهتری برخوردار است و اگر بتوانیم در سال ۹۵ بر اساس سیاست های ابلاغی از سوی وزیر کشور و اولویت بندی اعلام شده گام برداریم ضریب آن را به حداقل می رسانیم.
وی با اشاره به اینکه سیاست های ملی مبارزه با مواد مخدر در ۵ محور ابلاغ شده است، عنوان کرد: برنامه ریزی حساب شده برای ورود مواد مخدر و روان گردان و توزیع بین جوانان کشور وجود دارد و باید مناطق آلوده به مواد مخدر شناسایی و اقدام شود.
این مسئول با بیان اینکه از ابتدای برنامه پنج ساله ششم شاهد کاهش ورود مواد مخدر هستیم، افزود: باید به دنبال کاهش مواردی که مدارس، دانشگاه ها و خوابگاه های دانشجویی را آلوده می کنند بود.
وی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی مناسب و روش های تبلیغی به ویژه رسانه ملی می تواند در کاهش گرایش جوانان بهه موادمخدر موثر باشد، اظهار کرد: باید علایم اعتیاد جوان به خانواده ها ارایه شود.
سروری گفت: داروهای روان گردان و مواد مخدر صنعتی علائم مشخصه ظاهری خوبی ندارد تا به سرعت قابل شناسایی باشد، افزود: باید با کمک خانواده ها سیاست های کلی مبارزه با مواد مخدر اجرایی شود.
وی عنوان کرد: ایجاد نشاط و شادابی در جامعه و جذب جوانان به کلاس های آموزشی علمی و فرهنگی و بالا بردن رشد فرهنگی با همکاری سایر نهادها برنامه ریزی و تلاش شود .
فرماندار رامسر رویکرد اجتماعی و حمایت از معتادان بهبود یافته در خانواده ها را از مهمترین مسایل عنوان کرد و گفت: باید زمینه ایجاد فرصت شغلی و بازگشت به جامعه معتادان بهبود یافته را فراهم کنیم.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۴٫۰۳