استاندار اصفهان در سومين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر اين استان گفت: موضوع پيشگيري همچنان در اولويت برنامهها است و بايد جدي گرفته شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ ذاكر اصفهاني، استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان نيز در اين جلسه ضمن تشكر از همكاري مساعد دستگاههاي عضو در اجرايي كردن هر چه بهتر و مؤثرتر مصوبات جلسات، اقدامات انجام شده خصوصا در راستاي تجهيز ايستگاههاي ايست و بازرسي و… را مثبت ارزيابي كرد.
وي گفت: لازم است جهت مقابله موثر با معضل اعتياد، در كنار اقدامات سلبي و به موازات آن به فعاليتهاي ايجابي منسجمي مثل فرهنگسازي، ايجاد اشتغال، ارائه حمايتهاي اجتماعي و… نيز پرداخته شود كه مسلما اين مهم جز با همكاري كليه دستگاههاي متولي استاني انجام نميشود.
وي در ادامه، موضوع پيشگيري را همچنان در اولويت برنامهها خواند كه بايد جدي گرفته شود و گفت: برخورد جدي با مراكز اقامتي ميان مدت متخلف و فاقد مجوز را لازم و ضروري است و در اين خصوص بايد تدابير لازم در كميتههاي مربوطه اتخاذ شود.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همچنين بيان داشت: اين كه متولي صدور مجوز براي مراكز اقامتي ميان مدت هم استانداري، هم فرمانداري و هم سازمان بهزيستي استان باشد، چندان موفقيتآميز و مطلوب نخواهد بود چراكه باعث احاله امور به يكديگر و عدم نظارت كافي بر فعاليت موصوف ميشود و بر اين اساس پيشنهاد ميشود موضوع مديريت واحد يا متمركز در اين حوزه به ستاد ارائه تا به صورت ملي عملياتي شود.
اصفهاني در ادامه، دستگاه اصلي متولي ساماندهي افراد كارتن خواب (معتاد يا غير معتاد) را شهرداري خواند و گفت: در حال حاضر شهرداري در اين حوزه بسيار ضعيف عمل ميكند و مسئوليت در دستگاههاي ديگري چون پليس، سازمان بهزيستي و … خرد شده كه همگي نيازمند ساختمان، كارمند، اتومبيل و تجهيزات است؛ لذا لازم است شهرداري به اين معضل بيشتر بپردازد و جهت ارائه خدمات مطلوب از دستگاههاي مختلف يادشده نيز كمك دريافت كند.
همچنين دكتر اسماعيلي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان در اين جلسه فعالسازي شوراي راهبردي دبيرخانه را از جمله اقدامات ابتكاري شورا خواند و گفت: با فعال شدن اين شورا در دبيرخانه، سعي بر اين است تا علاوه بر اجرا و نظارت بر اجراي سياستهاي كلي ابلاغ شده از ستاد مبارزه با مواد مخدر، اولويتهاي مبارزه در استان شناسايي و سياستگذاريهاي درون استاني نيز انجام شود.
وي مهمترين اولويت استان در حوزه مقابله با عرضه را پاكسازي مناطق آلوده و تجهيز گلوگاههاي ايست و بازرسي استان اعلام و عامل موفقيت در جهت پاكسازي مناطق آلوده را انجام فعاليتهاي همهجانبه در حوزههاي فرهنگي، درماني، عمراني، اجتماعي و… در كنار اقدامات مقابلهاي و قهري دانست.
اسماعيلي همچنين در بخش فرهنگي و پيشگيري به افزايش چشمگير اين فعاليتها اشاره و ورود هرچه بيشتر مردم در اين حوزه درقالب فعاليتهاي اجتماع محور و در قالب سازمانهاي مردم نهاد را مثبت ارزيابي كرد.
گفتني است؛ رؤسا و فرمانداران شهرستانهاي چادگان و خور و بيابانك حضور داشتند و در اين جلسه موضوعات مختلف در حوزههاي فرهنگي پيشگيري، مقابله با عرضه، درمان و حمايتهاي اجتماعي، مشاركتهاي مردمي و مشكلات و پيشنهادات جهت رفع موانع مطرح و بررسي شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۲/۵/۲۳