فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: یک تن و ۳۱۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سه عملیات جداگانه در استان کشف و در این رابطه پنج قاچاقچی سابقه دار نیز دستگیر شدند.
به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان، سردار حسین رحیمی اظهار داشت: ماموران انتظامی ایرانشهر با هدایت فنی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ۲ دستگاه خودرو وانت تویوتا و پژو ۴۰۵ حامل مواد مخدر را در جاده های فرعی این شهرستان شناسایی و تحت تعقیب قرار دادند.
وی ادامه داد: رانندگان خودرو ها با مشاهده ماموران اقدام به فرار کردند که پس از تعقیب و گریز، ماموران ضمن توقیف این خودروها یک قاچاقچی را به همراه ۶۷۸ کیلو تریاک دستگیر کردند.
فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان از یک عملیات دیگر در جاده زاهدان – بم خبر داد و افزود: نیروهای پلیس ۳ دستگاه خودرو سواری حامل مواد مخدر را در این محور شناسایی کردند که با توقیف این خودرو ها ۳ قاچاقچی سابقه دار دستگیر و ۳۲۹ کیلو گرم تریاک و ۱۲۰ کیلوگرم حشیش نیز کشف شد.
سردار رحیمی با اشاره به یک عملیات موفق دیگر، گفت: ماموران یگان امداد شهرستان زاهدان با اشراف اطلاعاتی ۲ دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ حامل مواد مخدر را شناسایی و با توقیف آنها۱۵۱ کیلوگرم تریاک و ۴۰ کیلوگرم شیره تریاک را کشف و یک قاچاقچی سابقه دار نیز دستگیر شد.