مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: باید مهندسی و طراحی جدید و نو در برنامه ها و فعالیت های ویژه مبارزه با مواد مخدر انجام شود.
به گزارش ایرنا عباس صادق زاده شامگاه دوشنبه در گفت و گوی ویژه خبری شبکه استانی کرمان افزود: اقداماتی در زمینه بازمهندسی فعالیت های ویژه مبارزه با مواد افیونی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر آغاز شده است.
وی اظهار کرد: رویکردهای جدید مبارزه با مواد مخدر بیشتر بر مبنای پیشگیری و درمان است و بهزیستی در این راستا فعالیت های جدی را آغاز کرده است.
وی گفت: تجارب دنیا نشان می دهد که جوامع موفق در مبارزه با مواد مخدر از حالت کارشناس محوری خارج شده و به سمت اجتماع و مردم محوری روی آورده اند.
صادق زاده عنوان کرد: جامعه ما نیز برای رسیدن به موفقیت در عرصه مبارزه با مواد مخدر باید برنامه های خود را از کارشناس محوری خارج کرده و به سمت اجتماع محوری سوق دهد.
وی گفت: این آمادگی در استان کرمان به دلیل وجود برخی زیرساخت ها وجود دارد که در سال های آینده تعداد تشکل های مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر افزایش یافته و نگاه تخصصی به این موضوع گسترش یابد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از عوامل مهمی که اعتیاد را در کشور ما به سمت جوان و زنان کشانده این بوده که در حوزه جوانان تاب آوری را نادیده گرفته ایم و نشاط اجتماعی و فرهنگی نیز در جامعه ما کم بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان تصریح کرد: اگر نتوانیم نشاط اجتماعی و فرهنگی را در جامعه ایجاد کنیم افراد به سوی مصرف مواد مخدر و روانگردان می روند.
وی گفت: تفاهم نامه های بسیار خوبی در حوزه آموزش مهارت های زندگی در استان کرمان امضاء شده است که این آموزش ها در مهدهای کودک، مدارس و دانشگاه ها ارائه می شود.
وی بر ارتقای دانش عمومی در زمینه مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و ادامه داد: نسخه بومی مبارزه با مواد مخدر در استان کرمان تدوین شده و در مرحله اجرا قرار دارد.
صادق زاده اظهار کرد: خلاء قانونی در راستای درمان افراد آسیب دیده از اعتیاد وجود ندارد و می توانیم با همکاری بیمه ها، اقدامات درمانی حوزه اعتیاد را کارآمدتر کنیم.