19:09:35
    امروز : پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
8

ایران سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان برای مبارزه با مواد مخدر هزینه می کند

  • کد خبر : 28311
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۵

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: ایران سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان در بحث مبارزه با مواد مخدر هزینه می کند. با توجه به اینکه قاچاقچیان مواد مخدر از شهروندان ۱۰ ساله تا ۹۰ ساله، همچنین افراد بی سواد تا تحصیل کرده، می باشند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: ایران سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان در بحث مبارزه با مواد مخدر هزینه می کند. با توجه به اینکه قاچاقچیان مواد مخدر از شهروندان ۱۰ ساله تا ۹۰ ساله، همچنین افراد بی سواد تا تحصیل کرده، می باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، سردار” حسین چناریان” پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: دغدغه و نگرانی ۹۰ درصد خانواده های ایرانی، پدیده مواد مخدر است و بر اساس آمار جهانی مواد مخدر سالانه بیش از ۲۴۰ میلیون نفر یکبار تجربه مواد مخدر را دارند.

وی با بیان اینکه در زمان کنونی مهمترین منکر مواد مخدر می باشد، افزود: آخرین بررسی ها حاکی از این است که انواع مواد مخدر در حال افزایش می باشد به طوریکه ۴۵۰ نوع مواد مخدر در دنیا شناسایی شده است.

چناریان با اشاره به ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد دلار سود خالص تجارت مواد مخدر، تصریح کرد: در کنار تجارت نفت، اسلحه و تروریست، قاچاق مواد مخدر نیز جزو تجارت های پرسود جهانی می باشد.

وی بیان کرد: عوامل استکبار با شعار مبارزه با تروریسم و مواد مخدر به افغانستان وارد شده، اما متاسفانه افزایش تولید مواد مخدر را در پی داشته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان عنوان کرد: نگران آسیب رساندن به جمعیت نوجوان، جوان و بویژه بانوان هستیم، با توجه به کاهش سن اعتیاد و تغییر الگوی مصرف مواد مخدر ایجاب می کند که در حوزه مقابله و پیشگیری بیشتر از پیش همت و تلاش صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه مواد مخدر یکی از عوامل مرگ و میر در ایران می باشد، ابراز کرد: ایران سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان در بحث مبارزه با مواد مخدر هزینه می کند و متاسفانه قاچاقچیان مواد مخدر از شهروندان ۱۰ ساله تا ۹۰ ساله، همچنین افراد بی سواد تا تحصیل کرده، می باشند.

چناریان با بیان اینکه ۶۰ درصد زندانی های کرمان قاچاقچیان مواد مخدر می باشند، افزود: از لحاظ اجتماعی به واسطه ارتباط مستقیمی که بین مواد مخدر و سرقت، طلاق، خشونت و … وجود دارد، نگرانی های اجتماعی زیادی در این خصوص وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه حوزه قاچاق مواد مخدر یک حوزه هوشمند است و با تغییر الگوی مصرف، گروه ها و افراد جدید را جذب می کنند، تصریح کرد: لذت طلبی، کاهش کنترل اجتماعی از طرف خانواده، ضعف اعتقادات دینی، ضعف جدی در مهارت های زندگی سالم، رهایی از استرس و اضطراب، کمبود دانش لازم از جمله عوامل افزایش گرایش به مواد مخدر می باشد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با بیان اینکه باید یکی از دغدغه های همه دستگاه ها و اقشار جامعه مواد مخدر باشد، ضمن آنکه به تشکل های اجتماعی نیازمندیم، عنوان کرد: با یک مشارکت عمومی و هوشمند و استفاده از ظرفیت های موجود کشور می توانیم در حوزه پیشگیری این حرکت کار کرده و روند مواد مخدر را کنترل نماییم.

وی با اشاره به اینکه، باید با ایجاد هماهنگی و هم افزایی حوزه مبارزه با مواد مخدر را هدفمندتر و موثرتر کنیم، خاطر نشان کرد: در حوزه مقابله با مواد مخدر جزو کشورهای پر افتخار جهان هستیم، همچنین استان کرمان نیز چنین وضعیتی دارد، ضمن آنکه در حوزه درمان نیز به نرم جهانی نزدیک شده ایم و امروزه شرایط درمان با نرم جهانی برابری می کند.

منبع خبر: ايسنا ۹۵٫۰۳٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=28311

برچسب ها