• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
4

استاندار کردستان: توجه به معیشت مردم مناطق مرزی راهکاری برای مقابله با قاچاق مواد مخدر

  • کد خبر : 28253
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۶

استاندار کردستان گفت: یکی از مهمترین راهکارها برای مقابله با قاچاق مواد مخدر توجه بیشتر به معیشت مردم در مناطق مرزی و بازگشایی معابر مرز بوده و می توان با این کار از سوء استفاده قاچاقچیان از مرزنشینان جلوگیری کرد. به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمحمد زاهدی روز یکشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان […]

استاندار کردستان گفت: یکی از مهمترین راهکارها برای مقابله با قاچاق مواد مخدر توجه بیشتر به معیشت مردم در مناطق مرزی و بازگشایی معابر مرز بوده و می توان با این کار از سوء استفاده قاچاقچیان از مرزنشینان جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمحمد زاهدی روز یکشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان افزود: این استان به سبب قرار گرفتن در مرز با کشور عراق و ورود بخش زیادی از مواد مخدر صنعتی از طریق مرزهای غربی به کشورمان احتمال دارد در صورت عدم تامین معیشت مرزنشینان، مواد مخدر به این استان نیز قاچاق شود.

وی با بیان اینکه این استان با توجه به فرهنگ عمومی مردم و بافت جمعیتی یکی از استان های پاک کشور در زمینه مواد مخدر به شمار می رود، ادامه داد: مردم این استان از فرهنگ غنی برخوردار هستند و به هیمن خاطر مصرف مواد مخدر در مقایسه با مردم استان های همجوار در بین مردم گسترش پیدا نکرده است.

وی با اشاره به فعالیت های کشورمان در زمینه مبارزه با مواد مخدر گفت: در طول ۳۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، کشورمان هزینه های مادی و معنوی بسیار زیادی برای مقابله با گسترش مواد مخدر در منطقه انجام داده و تعداد زیادی از نیروهای نظامی و انتظامی کشور در این راه به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

وی اضافه کرد: ایران در میسر ترانزیت عبور مواد مخدر از شرق به غرب قرار دارد و قاچاقچیان همیشه محل عبور مواد مخدر را آلوده می کنند تا بتوانند به اهداف شوم خود برسند.

وی اظهار کرد: مجموعه نظام و مدیران کشور باید بپذیرند که اعتیاد یکی از مهمترین معضلات اجتماعی است و بسیاری از برنامه های توسعه را نیز با مشکلاتی مواجه می کند و تا زمانی که این معضل حل نشود نمی تواند برنامه ریزی درستی برای این برنامه ها داشته باشیم.

زاهدی گفت: هنگامی که برای توسعه اجتماعی و اقتصادی، سلامت، امنیت عمومی و طلاق برنامه ریزی می کنیم، باید به پدیده اعتیاد نیز توجه داشته باشیم و مساله اعتیاد تمام برنامه ریزی ها را تحت شعاع خود قرار می دهد.

در این نشست سردار اسدالله هادی نژاد، معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز گزارشی از برنامه های دولت در خصوص مقابله با پدیده اعتیاد بیان کرد.

در این نشست برنامه ریزی برای برنامه هفته مبارزه با مواد مخدر در استان کردستان نیز با حضور اعضای شورای مبارزه با مواد مخدر استان انجام شد.

دیدار با خانواده های شهدا، برپایی نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر، بازدید از مراکز پیشگیری از اعتیاد، برگزاری مسابقات ورزشی، برپایی نشست های تخصصی با موضوع اعتیاد و آگاه سازی خانواده ها با پدیده اعتیاد و معضلات آن از دیگر برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر در استان کردستان است.

در تقویم رسمی کشورمان از ششم تا ۱۲ تیر ماه، به نام هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده و هر ساله در طول این هفته برنامه های اجتماعی، فرهنگی و هنر مختلفی برای مبارزه با این پدیده در استان های مختلف کشور انجام می شود.

منبع خبر: ايرنا ۹۵٫۰۳٫۲۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=28253

برچسب ها