دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در نشست با دبيران شوراهاي فرعي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان هاي تابعه استان هماهنگي برنامههاي سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر را ابلاغ كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گلستان؛ سيد احمد حسيني اجراي هر چه با شكوه تر برنامه هاي نمادين منسجم فرهنگي ، هنري ، ورزشي و …. به مناسبت روز مبارزه با مواد مخدر سال ۹۵ را خواستار شد.
وي گفت: هر شهرستان حداقل ۳۰ برنامه در تقويم عملياتي خود در نظر ميگيرد كه از اين تعداد ۱۳ برنامه در شيوه نامه تهيه شده مشترك در كليه شهرستانها از قبيل برگزاري همايش با رويكرد اجتماعي، نمايشگاه ثابت و سيار، چادرهاي مشاوره و اطلاع رساني در ميادين شهرها، ديدار با خانواده معظم شهداي گرانقدر و جانبازان سرافراز مبارزه با موادمخدر، پياده روي همگاني عمومي و يك پياده روي نمادين مهد هاي كودك و …. در كليه شهرستانها به صورت مشترك و منسجم برگزار خواهد شد .
حسيني افزود: با پيش بيني انجام شده بالغ بر ۵۰۰ برنامه در تقويم اجرايي برنامههاي مورد نظر در استان برنامه ريزي و ديده شده است كه اميدواريم همگي به حول و قوه الهي به انجام رسد .
وي ادامه داد: يكي از محور هايي كه مد نظر قرار گرفته است استفاده كيفي از پتانسيل ايام ماه مبارك رمضان است كه در اين خصوص برنامه ريزي لازم صورت گرفته است و براي دستگاه هاي متمولي امر نقش ها تعريف و نشست هاي توجيهي برگزار شده است .
با توجه به تدبير دولت محترم تدبير و اميد و وزير كشور و دبيركل ستاد در زمينه اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر، در شيوه نامه تهيه شده فضاي خوبي براي فعاليت سازمان هاي مردم نهاد ديده شده است و در اكثر برنامهها هم به عنوان مجري و هم شركت كننده حضور خواهند داشت .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گلستان۹۵٫۰۳٫۲۲