• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
5

تسهیل در ترک اعتیاد نیازمند بکارگیری روش های جدید است

  • کد خبر : 28090
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴

  دبیر شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با بیان اینکه روش های اجباری ترک اعتیاد در دنیا منسوخ شده است، گفت: بکارگیری روش های جدید، ترک اعتیاد را تسهیل می کند. به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد علی نصرتی شامگاه یکشنبه در نشست با روسای تشکل و انجمن های فرهنگی، هنری و رسانه […]

 

دبیر شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با بیان اینکه روش های اجباری ترک اعتیاد در دنیا منسوخ شده است، گفت: بکارگیری روش های جدید، ترک اعتیاد را تسهیل می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد علی نصرتی شامگاه یکشنبه در نشست با روسای تشکل و انجمن های فرهنگی، هنری و رسانه ای استان، اظهار کرد: مقابله و اجبار در مبارزه با مواد مخدر و ترک اعتیاد در جای خود لازم است اما تلاش بر این بوده که درمان های اختیاری و داوطلبانه ترک اعتیاد در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: در این خصوص روش هایی همچون درمان های روانی، ژنتیکی، درمان های اجتماعی، اطلاع رسانی، اقناع سازی، اعتمادسازی و آگاه سازی به عنوان روش های جدید ترک اعتیاد در دنیا انجام می شود.

نصرتی با بیان اینکه ۴۰۰ معتاد در مرکز بازپروری معتادان در ماده ۱۶ استان نگهداری می شود، گفت: برای مبارزه و پیشگیری از اعتیاد باید دغدغه لازم بین مردم و مسوولان بیش از پیش وجود داشته باشد و برای تحقق این هدف تلاش می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه شعائر اسلامی باید به صورت واقعی در زندگی تاثیر خود را بگذارد و در سلامت جامعه و خانواده خود را نشان دهد، اضافه کرد: واقعیت های موجود اعتیاد غم انگیزتر و عمیق تر از آن است که بتوان آن را بر زبان جاری کرد و بر اساس دین و وظیفه انسانی برای پیشگیری از اعتیاد همت می کنیم.

دبیر شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ادامه داد: اینکه در مقابل تهاجم فرهنگی و رسانه ای سه هزار کانال ماهواره ای و هزاران شبکه های مجازی دشمنان انقلاب موضع دفاعی داشته باشیم و منتظر روش های تهاجمی آنها باشیم تا نسبت به این روش ها مقابله کنیم، درست نیست.

نصرتی افزود: نوآوری و ابتکار راه حل مبارزه با تهاجم فرهنگی و رسانه ای دشمن است و ما باید روش های جدید برای آگاه سازی و فرهنگ سازی در حوزه های مختلف داشته باشیم که بهترین روش پیشگیری در حوزه های مختلف آسیب های اجتماعی است.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: دولت تدبیر و امید در موضوع اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و نقش پیشگیری از اعتیاد اقدامات بسیار موثری انجام داده است.

علی محرمی اظهار کرد: یکی از موثرترین راهکارها در پیشگیری از اعتیاد در جوامع و دفع بلای خانمانسوز اعتیاد بهره گیری از روش های متنوع فرهنگی و هنری است.

وی افزود: برگزاری جشنواره های فیلم، تئاتر، داستان، موسیقی،کاریکاتور و تاثیر رسانه نقش مفید و موثری در پیشگیری از اعتیاد و ارایه پیام های آگاه کننده دارد که تا کنون نیز اقدامات موثر مشترکی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه ها انجام شده است.

محرمی تاکید کرد: استمرار برنامه های فرهنگی و هنری در ماندگاری و تاثیرگذاری جهت پیشگیری از اعتیاد در جامعه ضروری است و در کنار آن بودجه و اعتبار لازم باید در اختیار قرار گیرد.

وی هدف از برگزاری این نشست را استفاده از فکر و ایده صاحب نظران عرصه فرهنگ و هنر و رسانه عنوان کرد.

این نشست با حضور تشکل و انجمن های فرهنگی و هنری و مطبوعاتی استان در مجتمع فرهنگی و هنری ۲۹ بهمن تبریز برگزار شد و نمایندگان تشکل ها نظرات خود را بیان کردند.

منبع خبر: ايرنا ۹۵٫۰۳٫۱۷ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=28090

برچسب ها