• امروز : سه شنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 17 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Tuesday - 9 September - 2025
کل پست ها: 74834اخبار امروز : 6
7

کشف ۴۴۴ کیلوگرم مواد مخدر در خراسان رضوی

  • کد خبر : 28034
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: ۴۴۴ کیلوگرم ماده مخدر تریاک و حشیش طی درگیری مسلحانه در این استان کشف و سه سوداگر مرگ دستگیر شدند. فرماندهی انتظامی خراسان رضوی روز چهارشنبه به نقل از سردار بهمن امیری مقدم گزارش داد: این اقدام در چارچوب عملیات ردزنی و انهدام باند قاچاق محموله های سنگین مواد افیونی […]

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: ۴۴۴ کیلوگرم ماده مخدر تریاک و حشیش طی درگیری مسلحانه در این استان کشف و سه سوداگر مرگ دستگیر شدند.

فرماندهی انتظامی خراسان رضوی روز چهارشنبه به نقل از سردار بهمن امیری مقدم گزارش داد: این اقدام در چارچوب عملیات ردزنی و انهدام باند قاچاق محموله های سنگین مواد افیونی از استانهای جنوبی کشور در خواف صورت گرفت.

همچنین رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی خبر از پلمپ هزار و ۲۳۳ واحد صنفی متخلف در شهر مشهد از ابتدای امسال خبر داد.

سرهنگ هادی شیرمحمدی گفت: به منظور ارتقا امنیت عمومی، جلوگیری از بروز تخلفات، جرایم صنفی و پاکسازی اماکن آلوده طرحهای تشدید کنترل و نظارت بر واحدهای صنفی و اماکن عمومی مشهد توسط پلیس امنیت عمومی اجرا شد.

وی بیان کرد: در این چارچوب تاکنون از ۱۶ هزار و ۶۲۹ واحد صنفی به صورت محسوس و نامحسوس در مشهد بازدید و به دو هزار و ۹۴۰ واحد فاقد استانداردهای لازم، تذکر داده شد.

او گفت: برای هزار و ۹۰۲ واحد نیز اخطار تعطیلی صادر و هزار و ۲۳۳ واحد صنفی به دلیل نداشتن پروانه کسب، عدم رعایت قوانین و مقررات و ضوابط اماکن عمومی و صنفی با دستور مقام قضایی پلمپ شد.

منبع خبر: ايرنا ۹۵٫۰۳٫۱۲ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=28034

برچسب ها